Galatasaray sosyal medyada ünlenen Setrak Yelegen'i buldu

Galatasaray sosyal medyada ünlenen Setrak Yelegen'i buldu

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarıyla Galatasaray taraftarları arasında büyük sempati toplayan Setrak Yelegen, Türk Telekom Arena'da bulunan GS Store mağazasını ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarıyla Galatasaray taraftarları arasında büyük sempati toplayan Setrak Yelegen, Türk Telekom Arena'da bulunun GS Store mağazasını ziyaret etti.

Ziyarette Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Alper Narman da emektar taraftar ile bir araya geldi.

Lazio maçı bileti ve kombine kartı hediye edildi

Yönetim Kurulu Üyesi Narman, Setrak Yelegen'e sarı kırmızılı futbolcuların imzaladığı bir formanın yanı sıra Lazio maçı bileti ve basketbol maçları için kombine kartı hediye etti.

Sezon boyunca taraftarlarlardan Galatasaray'ı desteklemelerini isteyen Yelegen, "Galatasaray büyük bir camia, büyük bir kulüptür. Bu takım UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı aldığında dünyanın 1 numarası olmuştur. Bu takıma sahip çıkalım, takımımız başarıyı öyle kazansın. Türkiye'de hiçbir takım Galatasaray gibi olamaz. Tek bilek, tek yürek olarak taraftarlarımızla takımımıza destek olalım" ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN