Galatasaray, Manchester United'a 5-2 mağlup oldu

Galatasaray, Manchester United'a 5-2 mağlup oldu

Riekerink takımın başına geldiği günden beri iyiye giden Galatasaray, İsveç'te Manchester United'a karşı oynadığı hazırlık maçında da iyi mücadele etti ancak sonunu getiremedi. İlk yarıyı 2-1 önde bitiren Aslan, ikinci devrede üstünlüğünü koruyamadı ve 5-2 mağlup oldu.

Yeni sezon hazırlıklarını tam gaz sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında İsveç'te Manchester United karşısına çıktı. Forvet eksikliğine rağmen tüm hazırlık maçlarında gol atmayı başaran Sarı-Kırmızılılar, dün de Göteborg'da oynanan mücadelede iyi görüntüler verdi. İlk yarıda rakibini baskı altına alan, forvetsiz de olsa Bruma ve Sinan Gümüş'ün golleriyle 2-1 öne geçen Galatasaray, ikinci yarıda ise adeta dağıldı. 6 dakika içerisinde 3 kez topu filelelerinde gören Cimbom, karşılaşmadan da 5-2 mağlup ayrıldı. İngiliz ekibinin gollerini ise, Ibrahimovic, Rooney (2), Mata ve Fellaini attı.

16-07/30/resimid_3911990.jpg

BRUMA YİNE ATTI

Zlatan Ibrahimovic, takımıyla çıktığı ilk maçta ilk golünü attı. 4. dakikada rövaşatayla ağları sarsan İsveçli, 34 yaşına rağmen hala dünya yıldızı olduğunu gösterdi. Galatasaray'da ise Bruma, yine kendini geliştirdiğini kanıtladı. Sol kanattan güzel bir plase gönderen Portekizli yıldız, 5. hazırlık maçında 6. golünü atmayı başardı. Sneijder de, takımı iyi yönlendirmesine rağmen bir türlü golle buluşamadı. 33. dakikada kaleyi iyi yoklayan başarılı oyuncu, De Gea'yı
yı geçemedi.

16-07/30/resimid_3912001-1469907612.jpg

İLGİ YÜKSEKTİ

Ullevi Stadı'ndaki müsabakaya futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Maç biletleri 60 ile 250 euro arası değişen fiyatlarla satılırken, yaklaşık 20 bin seyirci maçı izlemeye geldi. İngiltere'den gelen Manchester United taraftarlarının yanı sıra, çok sayıda İsveçli de İngiliz ekibinin formasıyla tribünlerde yerlerini aldı.
Öte yandan Andreas Ekberg'in idare ettiği maçta yan hakem olarak Türk asıllı Mehmet Culum yer aldı. Müsabakanın bir diğer ya hakemi ise Fredrik Nilsson oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN