Galatasaray Karşıyakayı 3-1 mağlup etti

Galatasaray Karşıyakayı 3-1 mağlup etti

Ziraat Türkiye Kupası'nda E Grubu mücadelesinde Galatasaray ile Karşıyaka karşılaştı. Sarı kırmızılı takım yeni transfer Donk'un da golüyle TT Arena'da 3-1 galip geldi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda E Grubu mücadelesinde Galatasaray ile Karşıyaka kozlarını paylaştı. Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılılar 3-1 galip geldi.

Donk siftah yaptı

Galatasaray'ın gollerini 10. dakikada Sinan Gümüş, 26. dakikada Bilal Kısa ve 44'te Ryan Donk kaydetti. Karşıyaka'nın tek golünü 28'de Gökhan Ünal attı.

Umut Bulut'tan büyük hata

Teknik direktör Mustafa Denizli, Kasımpaşa'dan transfer edilen Donk'a 11'de şans verirken, Hollandalı oyuncu başarılı bir performans sergiledi. Sarı-kırmızılıların gol ayağı Umut Bulut'un 75. dakikada 3 metreden auta attığı top maçın dikkat çeken başka bir olayıydı.

Bu galibiyetle birlikte Galatasaray, kupada 3'te 3 yaparak 9 puana yükseldi. Karşıyaka 6 puanda kaldı. Bir sonraki mücadelede Galatasaray, Karşıyaka deplasmanına gidecek.

5 Değişiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda takımının PTT 1. Lig temsilcisi Karşıyaka'yla oynadığı maçta son lig mücadelesine göre 5 değişiklik yaptı.

Denizli, Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor maçında görev alan Fernando Muslera, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Aurelien Chedjou ve Semih Kaya'nın yerine Cenk Gönen, Ryan Donk, Sinan Gümüş, Bilal Kısa ile Jason Denayer'e şans verdi.

Donk ilk 11'de

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği Hollandalı futbolcu Ryan Donk, ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydi.

Mustafa Denizli'den ilk maçta formayı kapan Donk, sarı-kırmızılı formayla ilk maçını Karşıyaka karşısına oynamanın sevincini yaşadı. Kasımpaşa'da ön libero olarak görev yapan Donk, Galatasaray'daki ilk maçında da bu bölgede görev aldı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN