Futbol yazarları Osmanlıspor Galatasaray maçını değerlendirdi

Futbol yazarları Osmanlıspor Galatasaray maçını değerlendirdi

Galatasaray Osmanlıspor deplasmanından büyük bir darbe aldı. Futbol otoriteleri sarı kırmızlı takımın şampiyonluk yarışında erken havlu attığını belirtti.

Galatasaray'ın Osmanlıspor'a 3-2 yenildiği karşılaşmayı değerlendiren futbol otoriteleri, sarı kırmızılı takımın geleceği için umutsuz bir tablo çizdi. İşte o görüşlerden bazıları...

Gerçek ve tehlikeli yeni yarış (Hakan Ünsal - Hürriyet)

UEFA’dan gelecek olası cezanın üstüne bir de Süper Lig’de Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin ardında kalarak şampiyonluk yarışından bu kadar erken kopuşun sonucu, kulüpte bir olağanüstü kongredir. Çünkü, ortaya çıkan bu tablonun bir sonucu mutlaka olacaktır. Galatasaray’ın bu mevcut durumunun ortaya çıkmasına sebep olanlar ya hesap verecek ya da güven tazeleyecek.

Hazin bir manzara (Kanat Atkaya - Hürriyet)

Galatasaray moralini, isteğini, yeteneğini, amacını ve yolunu yitirmiş bir takım ve yakın gelecekte bulma ihtimali de pek mümkün görünmüyor. “Kolektif halde” kötü savunma yapan, birbiriyle yardımlaşmayı bir an bile aklından geçirmeyen, kazanma iradesini geçen sezonda bırakmış bir takım.

Sorunlar devam ediyor (Önder Özen - Milliyet)

İki takım da çok pozisyona girdi ve rakibine de çok pozisyon verdi. Ancak tuhaflığın asıl sebebi iki takımın da rakibini sanki ilk defa görüyormuş gibi oynamasıydı. Osmanlıspor’un direkt oyunu benimsediğini bilmeyen yok. Galatasaray bilmiyor gibiydi. Galatasaray’ın oyunu değiştirebilen yıldızlarını bilmeyen yok ama Osmanlıspor da bunlardan habersiz gibiydi.

Beklenen son (Osman Şenher - Milliyet)

Rakip Osmanlıspor... Bir derbi maçı oynarsın, kaybedersin ona “eyvallah” derim... Ama sen Galatasaray forması giyiyorsan ne kadar kötü futbol oynasan da böyle bir maçı kazanman lazım... Burak taraftara el sallıyor, “bye bye” diyor... Mutlaka gidecek... Takımından ilk kaçan o olacak…

Zor haftalar (Mehmet Demirkol - Fanatik)

Muslera’nın az da olsa zaman zaman sakarlıklar yapabildiğini biliyoruz. Belki sezon başına bir iki kez. Ancak bir maç boyunca bu kadar oyundan, pozisyonlardan kopuk olduğunu hatırlamıyorum. Yediği 3 golde de çok ama çok büyük hatalar yaptı. 2. golde Omar’ın tabanıyla gelişi tehlikeli hareket olarak değerlendirilmeli. Ancak bu da onun korkunç formsuzluğunu kurtarmıyor.

Hayal satma devri bitti (Erman Toroğlu - Sabah)

G.Saray'da Hamza varken iyi veya kötü bir şekil vardı. Fakat şimdi o şekil de yok. Ne olduğu belli olmayan, ne oynadıkları ne yapmak istedikleri belli olmayan bir takım var sahada... Ne başları belli ne arkaları... 3-2 öne geçtikten sonra Osmanlı biraz daha defans ağırlıklı oynamaya başladı. Zaten o dakikadan sonra da G.Saray gol pozisyonları bulmakta zorlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN