Futbol şöleni 10 Haziran'da başlıyor

Futbol şöleni 10 Haziran'da başlıyor

Futbolseverler 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı (EURO 2016) TRT'nın yanı sıra LİG TV'den de izleyebilecek. Milyarlarca insanın canlı yayınla takip edeceği maçlar Digitürk platformundaki LİG TV'den de yayınlanacak. TRT ve LİG TV, EURO 2016 resmi yayın kuruluşları olarak isimlerini yazdırdı.

Digiturk, 10 Haziran-10 Temmuz 2016 tarihleri arasında Fransa'da düzenlenecek EURO 2016'nın televizyon yayın haklarını satın alarak turnuvanın yayıncı kuruluşlarından biri oldu. Şampiyona kapsamında oynanacak 51 maçın tamamı Fransa'dan canlı olarak LİG TV ekranlarından yayınlanacak.

BILIC VE RÜŞTÜ MAÇLARI YORUMLAYACAK

EURO 2008'de Türk futbol tarihine geçen ve uzatmalarda Milli Takım'ın galibiyetiyle sonuçlanan Türkiye-Hırvatistan maçında Hırvatistan'ın başında bulunan Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic ve aynı maçta Türkiye'nin kalesini koruyan Rüştü Reçber, Türkiye-Hırvatistan maçından bir gün önce ve maç günü öncesinde gerçekleştirilecek canlı yayınlarda yorumları ile LİG TV ekranlarında olacak.

16-06/07/resimid_3261700.jpg

Ayrıca Digiturk, EURO 2016 yayını kapsamında Slaven Biliç ve Rüştü Reçber'in yanı sıra Şansal Büyüka ve Ersun Yanal'dan oluşan yorumcularla özel bir kadro da kuruyor. Bir futbol şölenine dönüşecek Şampiyona'da sporseverler hem futbola doyacak, hem de Milli Takım heyecanına ortak olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN