Fenerbahçe'nin yeni 2 numarası Tamer Yelkovan oldu

Fenerbahçe'nin yeni 2 numarası Tamer Yelkovan oldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Kulübü'nde genel koordinatörlük görevine Tamer Yelkovan getirildi.   

Fenerbahçe resmi internet sitesi üzerinden genel koordinatörlük göreviyle ilgili bir açıklama yaptı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim kurulu kararıyla, Fenerbahçe Kulübü ile iştiraklerinin idari ve mali açıdan koordinasyonundan sorumlu olmak üzere Sayın Tamer Yelkovan’ın genel koordinatör olarak atanmasına karar verilmiştir" denildi.      

48 yıldır Sarı Lacivertli kulüp için çalışıyor

Fenerbahçe'de idari anlamda, başkan Aziz Yıldırım'dan sonra 2. adam konumuna gelen Tamer Yelkovan, tam 48 yıldır sarı lacivertli kulüpte yer alıyor.

İlk 10 yıl kürek takımında sporcu olarak ter döken ve şampiyonluklar yaşayan Yelkovan, 38 yıldır da kulübün finans departmanında çeşitli görevler üstlendi.

Şike davası nedeniyle 10 ay hapis yattı

Fenerbahçe Kulübü'nde daha önce mali işler müdürlüğü görevinde bulunan Tamer Yelkovan, futbolda şike iddialarına yönelik dava nedeniyle 10 ay hapiste kalmıştı ve beraat etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN