Fenerbahçe'nin koçu Obradovic'in yüzüne tükürüldüğü ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin koçu Obradovic'in yüzüne tükürüldüğü ortaya çıktı

Abdi İpekçi'de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçından Galatasaray tribünlerinden bir taraftar Sarı-Lacivertli ekibin başantrenörü Obradovic'in yüzüne tükürdü.

Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final üçüncü maçında Galatasaray Odeabank Fenerbahçe'yi ağırladı.
Derbide üçüncü çeyreğin bitimi ile başlayan olaylardan koç Obradovic de nasibini aldı. Fenerbahçe, resmi sitesinden açıklama yaparak Obra'nın yüzüne 'küstahça' tükürüldüğünü belirtti. Sarı-Lacivertliler tarafından yapılan açıklamada, "Bu küstahlıklar artık cezasız kalmamalı" denildi.

GALATASARAYLILAR 'AYRAN' DİYOR

Sarı-Kırmızılı taraftarlar ise sosyal medyadan görüntünün tükürük ile değil, ayran ile oluştuğunu iddia etti. Anadolu Ajansı da fotoğrafı çeken muhabirden elde ettiği bilgiye göre sahaya atılan ayranlar sebebiyle Obradovic'in yüzündeki beyazlığın oluştuğunu belirtti. Anadolu Ajansı'nın haberine göre Fenerbahçe Başantrenörü Zeliko Obradoviç'in yüzüne Galatasaraylı taraftarlarca atılan ayran isabet etti.

ATAMAN'DAN DA TEPKİ GELDİ

Ergin Ataman ise Twitter adresinden "Değerli meslektaşım Obradovic'in fotoğrafını gördüm. Bunu kim yaptıysa insan değil. Bu olayı şiddetle kınıyorum!" açıklamasını yaptı.

16-05/29/2016-05-29_220419.jpg

'AİLEMİZE KÜFÜR EDİLDİ'

 Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın kaptanı Melih Mahmutoğlu, Abdi İpekçi'de aldıkları yenilginin ardından tribün olaylarına dikkat çekti. Kendilerine yapılanları herkesin gördüğünü söyleyen Melih Mahmutoğlu, "İki maçı da kolay kazanarak geldik buraya ancak burada farklı olacağını, zor olacağını biliyorduk. Herkes canlı yayında gördü, sahaya girdiğimizden andan itibaren ailemize küfür edildi. Galatasaray'ı tebrik ediyorum, iyi basketbol oynayarak kazandılar. 2-1 öndeyiz avantajımızı kullanmak istiyoruz." diye konuştu.

16-05/29/melih.jpg

İşte Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklama;

Fenerbahçemiz ile Galatasaray Odeabank arasında oynanan Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçının dördüncü periyodundan önce çıkan tribün olayları sebebiyle maç bir süre durduruldu. Olayların en büyük skandalı ise Başantrenörümüz Zeljko Obradovic’e yapılan saygısızlıktı. Dünyaca ünlü antrenörümüz Obradovic, olayların yaşandığı esnada soyunma odasına giderken, sarı kırmızılı küstah bir taraftarın tükürüğüne maruz kaldı. Yarı final serisinin Ülker Sports Arena’da oynanan ilk 2 karşılaşmasında herhangi olay yaşanmazken; yıllardan beri Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yaşanan bu ve benzeri küstahlıklar artık cezasız kalmamalı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN