Galatasaray-Fenerbahçe maçı durdu, hakemler soyunma odasına gitti

Galatasaray-Fenerbahçe maçı durdu, hakemler soyunma odasına gitti

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı finalde oynanan Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe maçında olaylar çıktı, hakemler soyunma odasına gitti. 10 dakika içeride kalan hakemler, güvenliğin sağlanmasının ardından salona geri döndü ve dördüncü çeyrek kaldığı yerden devam etti.

Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe'nin karşılaştığı Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final serisinin üçüncü maçında sahaya atılan yabancı maddeler sebebiyle maç durdu. Fenerbahçeli Cenk Renda'nın Sarı-Kırmızılı tribünlere su şişesi fırlatmasıyla olayların başladığı öne sürüldü.

16-05/29/cjomgahwkaa5gem.jpg

Karşılaşmada 4. periyodun hemen başında maçın hakemleri ve Fenerbahçeli oyuncular sahaya atılan yabancı maddeler sebebiyle soyunma odasına gitti.

16-05/29/cjolq2bxiaeemt.jpg

Tribünlerden atılan yabancı maddeler nedeniyle oyuncular ve hakemler soyunma odasına gitmekte güçlük çektiler.

16-05/29/cjolyaqveaef9fn.jpg

KAPALI SALONDA MEŞALE YAKTILAR

Abdi İpekçi Arena'da sahaya atılan arasında anahtar, bozuk para, pil, batarya gibi maddelerin yer aldığı görüldü. Tribünde bir de meşale yakıldı!

16-05/29/cjondqlw0aaottq.jpg

Lig TV spikeri Murat Murathanoğlu ve Fenerbahçe benchinin çevresine çevik kuvvet geldi.

Yaklaşık 10-15 dakika soyunma odasında kalan hakemler, güvenliğin sağlanmasının ardından salona geri döndüler. Fenerbahçeli ve Galatasaraylı oyuncuların da salona gelmesiyle dördüncü çeyrek kaldığı yerden oynanmaya devam etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN