Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dalian Atkinson 48 yaşında hayatını kaybetti

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dalian Atkinson 48 yaşında hayatını kaybetti

Aston Villa'da forma giyen ünlü futbolcu Dalian Atkinson polis tarafından elektro şok cihazıyla öldürüldü.

İngiliz eski futbolcu Dalian Atkinson, polisin şok tabancası kurşunuyla hayatını kaybetti. Güvenlik birimlerinden yapılan açıklamada, 48 yaşındaki eski futbolcunun, 'taser' adı verilen ve polisin karşısındakini elektrik şoku vermesini sağlayan tabancanın ateşe verilmesiyle hayatını kaybettiği duyuruldu.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın Telford kentinde gerçekleştiği ve sabaha karşı 03:00'te vuku bulduğu bildirildi. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Atkinson'un, kalp krizi de geçirdiği kurtarılamadığı belirtildi.

Polis müfettişlerinin olayla ilgili soruşturma başlattıkları ifade edildi. Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen forvet oyuncusu Aston Villa'da 114 maçta 38 gol kaydetmişti.

Atkinson 22 Ekim 1995'te Galatasaray'a karşı ilk 30 dakikalık bölümde yaptığı hat-trick ile Sarı-Lacivertli taraftarların sevgilisi olmuştu.

VURULMA ANI KAMERADA

16-08/15/fft16_mf7500666.JpegBir dönem Fenerbahçe forması giyen Dalian Atkinson (üstte) / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN