Fenerbahçeli yönetici Murat Özaydınlı'dan Fred tepkisi

Fenerbahçeli yönetici Murat Özaydınlı'dan Fred tepkisi

FIFA'nın Fred ile ilgili verdiği karara ilk tepki Fenerbahçeli yönetici Murat Özaydınlı'dan geldi.

Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında dopingli olduğu tespit edilmesine rağmen forma giyen Fred'e gecikmeli olarak FIFA'dan 1 yıl men cezası geldi.

Murat Özaydınlı'dan TFF'ye tepki

Sarı lacivertli cepheden karara ilk tepki Murat Özaydınlı'dan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özaydınlı, "Ülke federasyonlarının , ülke takım ve oyuncularını nasıl kolladığının en bariz örneği.Aynen bizdeki gibi" diyerek TFF'yi eleştirdi.

16-02/05/ekran-resmi-2016-02-05-172546.pngMurat Özaydınlı'nın Twitter'dan verdiği o tepki / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

Tazminat gündeme gelebilir

Son senelerde Avrupa futbolunun patronu UEFA ile birkaç kez mahkemelik olan Sarı-Lacivertlilerin bu durumu da hukuki sürece taşıyacağı konuşuluyor.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Shakhtar Donetsk'in daha önce doping kullandığı tespit edilen Fred'e görev vermesi nedeniyle UEFA'ya maçı hükmen 3-0 lehlerine tescil edilmesi yönünde başvuruda bulunmuştu.

Ancak UEFA, Fenerbahçe'nin Shakhtar forması giyen Fred hakkında UEFA'ya yaptığı başvuruyu reddetti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN