Fenerbahçe Robin van Persie için gelen 16 milyon euro'yu reddetti

Fenerbahçe Robin van Persie için gelen 16 milyon euro'yu reddetti

Çin temsilcileri, devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'nin kapısını Robin van Persie için de çaldı. Sarı lacivertliler 16 milyon euro değerindeki teklifi kesin bir dille reddetti.

Devre arası transfer döneminde mevcut kadrosunu koruyan sarı lacivertliler Çin Süper Ligi'nden oyuncularına gelen teklifleri reddetti. Divan Kurulu'nda konuşan Başkan Aziz Yıldırım, Nani'ye önce 17 milyon euroluk bir teklif geldiğini ve kabul etmediklerini söylemişti. Teklifin 20 milyon euroya çıkması da Fenerbahçe yönetiminin tavrını değiştirmemişti.

RVP’ye 16 milyon euro

NTV Spor’un haberine göre Çin temsilcileri, devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'nin kapısını Robin van Persie için de çaldı. Sarı lacivertliler kendilerine, Hollandalı golcü için gelen 16 milyon euro değerindeki teklifi kesin bir dille reddetti.

Yoluna lig, kupa ve Avrupa'da iddialı bir şekilde devam eden Fenerbahçe, eldeki kadroyu koruyarak sportif başarı elde etmek istiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN