Fenerbahçe'de sezon sonu radikal kararlar alınacak

Fenerbahçe'de sezon sonu radikal kararlar alınacak

Galatasaray ile oynanacak olan Türkiye Kupası Finali'nden sonra Fenerbahçe'de büyük değişime gidilmesi bekleniyor. Bazı yıldız futbolcuların takımdan gönderilmesi sürpriz olmayacak.

Fenerbahçe’de Galatasaray’la oynanacak kupa finalinin ardından başta Pereira olmak üzere birçok isimle yollar ayrılacak. Diego, Van Persie ve Nani de gönderilecekler listesinde…

Sezona flaş transferlerle ve şampiyonluk hedefiyle giren Fenerbahçe’de büyük hüsran yaşanıyor. Deplasmanda alınan Başakşehir mağlubiyeti sonrası lider Beşiktaş’ın 6 puan gersine düşen ve şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe’de ipler gerilmiş durumda.

16-05/11/van-persie-nani-19-04.jpg

Açık Mert Korkusuz'un haberine göre; yapılan 70 milyon Euro’luk yatırıma rağmen ortaya çıkan başarısız tablonun faturası ağır olacak. Galatasaray’la 26 Mayıs’ta oynanacak Türkiye Kupası finalinin ardından taşlar yerinden oynayacak.

Kupa kazanılsa da kazanılmasa da Teknik Direktör Vitor Pereira ile yollar kesin olarak ayrılacak. 1 yıllık daha kontratı bulunan Portekizli hocanın tazminat istemeden vedaya hazır olduğu belirtiliyor.

Neşter sadece teknik ekibe vurulmayacak. Büyük beklentilerle transfer edilen yıldızlara da yol göründü. Başta Diego, Robin van Persie ve Nani olmak üzere birçok futbolcu topun ağzında. Final maçı sonrasında bu futbolcuların menajerleri kulübe davet edilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN