Fenerbahçe saat farkını hesaba katmadı, transfer iptal oldu!

Fenerbahçe saat farkını hesaba katmadı, transfer iptal oldu!

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Paraguaylı Oscar Romero'nun transferinin Arjantin ve Türkiye arasında yaşanan saat farkından dolayı gerçekleşmediği aktarıldı.

Fenerbahçe'nin 10 numara listesinde bulunan 24 yaşındaki Oscar Romero'nun transferinin gerçekleşmeme sebebi ortaya çıktı.

Sarı-Lacivertli yönetimin son ana kadar gerçekleştirmek istediği Romero transferiyle ilgili menajeri Daniel Campos Arjantin basınına konuştu. Campos, 'transfer için uğraştık ancak evrakların yetişmesi mümkün değildi. Aradaki saat farkı ve kısıtlı zaman malesef Romeo'nun Avrupa'da oynama hayalini ertelemesine sebep oldu' dedi.

RESMİ TATİL İŞLERİ ZORLAŞTIRDI

Hatırlanacağı üzere Campos dün yaptığı açıklamada da 'keşke 1 günümüz daha olsaydı. Çok az zamanımız var. 30 Ağustos'ta Türkiye'de resmi tatil olması da işimizi zora soktu' ifadelerini kullanmıştı.

16-09/01/2016-09-01_165841.jpg

Futbolcusunun Avrupa'da oynamaya hayalini sürdürdüğünü ifade eden Daniel Campos, 'Aralık ayında gelecek teklifleri değerlendirmek istiyoruz. Fenerbahçe'nin istekli olması halinde bunu tekrar gündemimize alabiliriz' diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN