Fenerbahçe Giresunspor'u 6-1 mağlup etti

Fenerbahçe Giresunspor'u 6-1 mağlup etti

Ziraat Türkiye Kupası 4. hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde Giresunspor'u 6-1'lik farlı skorla mağlup etti. Gol perdesini Fenerbahçe'nin genç futbolcuları açtı.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 4. hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde Giresunspor ile karşılaştı. Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 6-1'lik skorla kazandı.

Gol perdesini gençler açtı

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller, 17. dakikada Uygar, 39. dakikada Ramazan, 55. dakikada Caner, 59. ve 82. dakikalarda Van Persie ile 68. dakikada Fernandao'dan geldi. Giresunspor'un tek sayısını ise 77'de Abdulkadir kaydetti. Karşılaşmada 2 gol atan Robin van Persie ile rakip yarı alanda sürekli baskı yapan ve 1 kez de ağları sarsan Uygar alkış topladı.

Puanını 12 yaptı

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 12 yaptı ve gruptan çıkmayı garantiledi. Giresunspor ise grupta puansız olarak son sırada kaldı.

H Grubu'nun 5. hafta mücadelesinde Fenerbahçe 20 Ocak günü Tuzlaspor ile karşılaşacakken, Giresunspor ise evinde Antalyaspor'u konuk edecek.

Pereira'dan tam 10 değişiklik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 4. hafta maçında PTT 1. Lig ekibi Giresunspor karşısında takımını 10 değişiklik yaparak sahaya sürdü. Ülker Stadı'ndaki karşılaşmada Pereira, Giresunspor'u deplasmanda 2-0 yendikleri son maçın ilk 11'inde 10 değişiklik yaparken sadece Ozan Tufan'ı oynattı.

Giresun deplasmanında forma giyen Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Simon Kjaer, Mehmet Topal, Josef de Souza, Jose Fernandao, Luis Nani, Şener Özbayraklı, Lazar Markovic ve Abdoulaye Ba, ikinci Giresunspor maçında ilk 11'de şans bulamadı.

Sahaya kalede Fabiano Ribeiro'yla çıkan sarı-lacivertlilerin savunma dörtlüsünde Gökhan Gönül, Bruno Alves, Michal Kadlec ve Caner Erkin yer aldı. Orta sahanın ortasında Mehmet Topuz, Ozan Tufan ve Diego Ribas'ı oynatan Portekizli teknik adam kanatlarda genç futbolcular Uygar Mert Zeybek ile Ramazan Civelek'e forma verdi. Fenerbahçe'nin ileri ucunda ise Robin van Persie yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN