Fenerbahçe-Başakşehir maçı ilk 11'leri belli oldu

Fenerbahçe-Başakşehir maçı ilk 11'leri belli oldu

Fatih Terim Stadyumu'nda Fenerbahçe ile Başakşehir arasındaki mücadelenin ilk 11'leri belli oldu. Detaylar haberimizde...

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Terim Stadyumu'nda Başakşehir'e konuk olacak. Saat 20.00'de başlayacak ve Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Başakşehir: Volkan, Bekir, Yalçın, Epureanu, Ferhat, Mahmut, Emre, Visca, Mossoro, Doka, Mehmet Batdal

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Volkan Şen, Nani, Van Persie

Başakşehir-Fenerbahçe maçının canlı anlatımını KARAR.com'da bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE UMUTLARINI KORUMAK İSTİYOR

Süper Lig'in 32. haftasına lider Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde 2. sırada giren sarı-lacivertliler, şampiyonluk şansını son 2 haftaya taşımak için sahaya galibiyet için çıkacak.

Son 3 haftada rakiplerini farklı skorlarla yenerek galibiyet serisi yakalayan sarı-lacivertlilerin 70 puanı bulunuyor. Bu sezon deplasmanda 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi alan Fenerbahçe, dış sahada 28 puan toplayabildi.

BAŞAKŞEHİR'İN AVRUPA HESAPLARI

Süper Lig'de sezonu ilk beşte tamamlayarak Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen turuncu-lacivertli takım, şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe karşısında galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Ligde 50 puana sahip olan Medipol Başakşehir, son 6 maçında 2 galibiyet ve 4 beraberlik aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN