Fatih Terim Volkan Demirel için ilk kez konuştu

Fatih Terim Volkan Demirel için ilk kez konuştu

A Milli Takım Futbol Direktörü Fatih Terim, Volkan Demirel'in EURO 2016'da olup olmayacağı yönünde kendisine yöneltilen soruya cevap verdi.

 

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, MHK Kış Semineri'nin ardından oldukça önemli açıklamalar yaptı.

Terim'den teknik adamlara kötü haber

Süper Lig'de teknik adamların kulüpler tarafından sıkça gönderilmesiyle ilgili yaptırım olup olmayacağıyla ilgili konuşan Fatih Terim, "Teknik direktörlerin çalışması TFF'nin talimatıyla açık. 1 senede iki takım çalıştırabilir. Ancak kulüp yönetimlerinin kararlarının aynı şekilde olması beklenmez. Talimata göre kulüpler istedikleri kadar teknik adam alabilir, yeter ki sözleşmedeki maddelere uysunlar. Avrupa'da 4 antrenörü tazminatla gönderip 5. antrenörü çalıştıran var. Ancak uğurlama şekli şık olmayabilir" dedi.

Volkan Demirel için ilk kez konuştu

Volkan Demirel'in EURO2016 kadrosunda olup olmayacağıyla ilgili sorulara da cevap veren Terim, "Volkan tabii ki oynamak istediğini söyleyecek. Bir başkası da isteyecek, istemeli de. Oynar, oynamaz, gelir gelmez bu herkesin Milli takım'ı. Volkan da bizim uzun yıllar çalıştığımız birisi. Konuyu sadece oraya göndermenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Bütün oyuncular için oturup adil bir şekilde konuşacağız, değerlendireceğiz. O gelir, öteki gelmez, şartı var mı, şurtu var mı bilemem" açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN