EURO 2016'da İngiliz taraftarlardan büyük vicdansızlık

EURO 2016'da İngiliz taraftarlardan büyük vicdansızlık

Fransa'da düzenlenen EURO 2016'da dilenci çocuklara para atıp dalga geçen İngiliz taraftarın görüntülerine tepki yağıyor.

Fransa'da devam eden EURO 2016'da skandallar eksik olmuyor. İngiliz ve Rus taraftarların turnuva başından beri süregelen kavgaları, İngiltere ile Rusya arasında oynanan maçta Rus taraftarların İngiliz taraftarlarının olduğu tribüne saldırması ve bunun üzerine UEFA'nın her iki federasyonuna bu tip olayların yaşanması durumunda diskalifiye edileceğini söylemesi turnuvanın bir nevi önüne geçmiş durumda.

BOZUK PARA ATIP EĞLENDİLER

EURO 2016'da Ruslarla giriştikleri kavgayla Paris sokaklarını karıştıran İngiliz holiganlar Fransa sokaklarında bir skandala daha imza attı.

Rus gazeteci Max Allanazarov'ın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde dilenci çocuklara bozuk para atan taraftarların, çocuklarla dalga geçtikleri, hareketlerini taklit ettiği ve sonra da güldüğü görülüyor.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Geçen Mart ayında da Şampiyonlar Ligi’nde Athletico Madrid-PSV maçı için Madrid’e gelen PSV taraftarları benzer bir harekette bulunmuş UEFA soruşturma açmıştı. Kamuoyunda büyük tepki uyandıran bu harekete "insanlık dışı" yorumları yapılmış olaya karışan PSV taraftarları stadyuma girişleri yasaklanmıştı.

PSV TARAFTARLARININ YAPTIĞI İNSANLIK AYIBI 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN