Esad'ın askerlerinin işkencesi videoda

Esad'ın askerlerinin 
işkencesi videoda

Suriye'de halkına karşı başlattığı toplu katliam saldırılarıyla yüz binlerce insanın ölmesine neden olan Esad rejiminin, sivillere karşı işlediği insanlık suçlarına bir yenisi daha eklendi.

[Karar]

Suriye'de İran, Hizbullah ve Rusya'nın desteğiyle, halkın üstüne varil bombaları atmayaı sürdüren Esad rejimi, sivil yerleşim yerlerinde de, insanlık suçları işlemeyi sürdürüyor. Daha önce de Sünni halka karşı bir çok işkenceye imza atan Esad rejimine mensup askerler, bu kez de bir aileye evin içinde işkence edip telefonla kayda aldı.

Ailesinin önünde aşağılama

İşkenceciler tarafından çekilen videoda, elleri arkadan bağlı bir karı koca görünüyor. İşkenceci asker, önce adama kırbaç benzeri bir şeyle vurmaya başlıyor. Ardından defalarca tokat atıyor. Ardından kadına aynı şekilde elindeki kırbaçla vuran adam bunla da yetinmeyerek, aileyi aşağılamak için anırtarak videoya çekiyor.

Başına 10 bin dolar ödül kondu

Görüntülerin yayınlanmasının ardından Nusret Cephesi kadılarından Şeyh Muheysini, işkenceci askerin başına 10 bin dolar ödül konduğunu açıkladı. Nusret Cephesi daha önce de Esad hapishanelerinde esir olan bir çok sivili, takas yoluyla kurtarmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN