Ergin Ataman: Fenerbahçe'nin Final Four'daki üstün mücadelesini kutluyorum

Ergin Ataman: Fenerbahçe'nin Final Four'daki üstün mücadelesini kutluyorum

Galatasaray ve Milli Takım'ın hocası Ergin Ataman, Twitter hesabı üzerinden Fenerbahçe'nin Final Four'da göstermiş olduğu mücadelesini kutlayan bir mesaj paylaştı. Ataman;

Galatasaray ve Milli Takım'ın hocası Ergin Ataman, Fenerbahçe'nin CSKA Moskova ile oynadığı Eurolig final maçı sonrası Twitter hesabından konuştu. Daha önce Eurocup zaferi sonrası Fenerbahçe'ye başarılar dileyen Ataman, bu sefer de üstün mücadelesinden dolayı ezeli rakibini kutladı. 

Sarı - Lacivertlilerin CSKA maçı öncesi Galatasaray Odeabank kaptanı Sinan Güler de bir mesaj paylaşmış ve Fenerbahçe'ye başarılar dilemişti. Yine aynı şekilde Ataman gibi maç öncesi Fenerbahçe'ye Final Four öncesi başarılar dileyerek desteğini göstermişti.

Deneyimli hoca, Fenerbahçe'ye dair şu mesajı paylaştı; "Fenerbahçe'nin Final Four'daki üstün mücadelesini kutluyorum. Şans Itoudis ve CSKA'nın yanında olmasa kupa Türkiye'ye gelecekti."

16-05/16/screenshot_1-1463405495.jpg
İşte Ataman'ın Fenerbahçe paylaşımı / FOTOĞRAF: TWITTER

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN