Zengin öyle olunmaz böyle olunur! Özgür Demirtaş'tan çarpıcı tavsiye: Paranız varsa...

Zengin öyle olunmaz böyle olunur! Özgür Demirtaş'tan çarpıcı tavsiye: Paranız varsa...

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, zengin olma yolunda açıklamaları dikkat çekti. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda çarpıcı tavsiyeyi duyurdu. Elinde parası olanlara o öneride bulundu. İşte o öneri...

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ekonomi ve yatırım hakkında yaptığı paylaşımlarla sık sık gündemde yer alıyor. Zengin olmak isteyenlere seslenen Demirtaş, çarpıcı bir tavsiyede bulundu. İşte beklenen açıklama...

ZENGİNLİK TAVSİYELERİ

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla sık sık gündemde yer alıyor. Ekonomik sorunları dile getiren uzman isim, aynı zamanda yatırım tavsiyelerinde de bulunuyor. Son üç yıldır etkili olan ekonomik sorunlara karşı analizleriyle dikkat çeken Demirtaş, bu kez zenginlik konusunda değindi. Zenginlik konusunda çarpıcı tavsiyelerde bulunarak takipçilerini şaşırttı.

2017finance-wallpapers-money-a-smiling-man-is-scattering-dollars-117355-18.jpg

ZENGİNLİĞİN KAYNAĞI BAŞKA

Ülkemizde uygulanan tasarruflar hakkında konuşan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, zenginlik konusuna da değindi. Zenginlik hakkında çarpıcı açıklamalar yaparak, takipçilerinin dikkatini çekti. Tasarruf etmenin güzel bir alışkanlık olduğunu belirterek, tasarruf ederek zenginliğin olmayacağını söyledi. Zenginlik konusunda, "Kahve içme, Starbucks hissesi al" türünden tavsiyelere tepki göstererek, "Ezbere kitaplardan fırlamış tavsiyeler. Paranız var ise kahvenizi de için, yemeğinizi de yiyin. Hayat Kısa. Zenginliğin kaynağı Başka." sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN