Volkswagen'den iki oda bir salon SUV! Yeni modelleri gören gözlerine inanamıyor

Volkswagen'den iki oda bir salon SUV! Yeni modelleri gören gözlerine inanamıyor

Otomobil piyasasının önde gelen markalarından olan Volkswagen, ABD’de hayata geçireceği Scout markasıyla elektrikli SUV ve pickup segmentiyle piyasaları altüst etmeye hazırlanıyor. Elektrikli araçlarda çığır açan Alman devi, son tasarımı ile sürücülere büyük bir konfor sunmaya hazırlanıyor. ABD'den gelen son görüntüler ise sürücüleri büyük heyecana boğdu. Volkswagen'den iki oda bir salon SUV! Yeni modelleri gören gözlerine inanamıyor. İşte Volkswagen'in göz alan yeni modelleri...

Volkswagen, ABD’de hayata geçireceği Scout markasıyla elektrikli SUV ve pickup segmentinde büyük ses getirmeye hazırlanıyor. Elektrikli araç trendine yepyeni bir soluk katmayı hedefleyen Volkswagen, Scout markası altında iki dev modeli tanıttı: Traveler SUV ve Terra Pickup. Bu ikonik modeller, hem boyutları hem de sundukları teknoloji ile dikkat çekiyor.

SCOUT’UN YENİ DEVLERİ: TRAVELER SUV VE TERRA PİCKUP

Volkswagen, daha önce International markası altında üretilen Scout modelinin isim haklarını alarak 2027’de elektrikli olarak satışa sunmaya hazırlanıyor. Tamamen elektrikli ve plug-in hibrit seçenekleriyle gelecek olan bu modeller, Amerikan pazarında rekabetçi fiyatlarla sunulacak. Tahminlere göre, Scout Traveler SUV ve Terra Pickup’un fiyatları 50-60 bin dolar seviyesinden başlayacak.

yeni-proje-2024-10-25t133631-631.jpg

DEVASA MENZİL: 800 KM’YE KADAR YOL

Scout serisinin tamamen elektrikli versiyonları 560 km menzil sunarken, içten yanmalı menzil uzatıcıya sahip versiyonlar 800 km’ye kadar yol alabilecek. Ayrıca, iki modelde de plug-in hibrit seçenekleri olacak, böylece sürücüler şarj ve menzil konusunda esneklik kazanacak.

VOLKSWAGEN’DEN AMERİKAN RÜYASINA MODERN YORUM

Scout’un tanıtımı, Volkswagen’in ABD’deki elektrikli araç pazarında güçlü bir konum elde etme hedefini yansıtıyor. Şehirde ve off-road koşullarda yüksek performans sunan bu modeller, geniş iç hacimleri ve modern tasarımlarıyla tam bir Amerikan SUV rüyasını yansıtıyor. Hem çevreci özellikleri hem de uzun menzilleriyle dikkat çeken Traveler ve Terra, elektrikli araç pazarına yenilikçi bir yaklaşım sunmaya hazırlanıyor.

yeni-proje-2024-10-25t133641-455.jpg

Volkswagen’in Scout markasıyla sunduğu bu heyecan verici modellerin detayları, şimdiden otomobil tutkunları arasında merak uyandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN