TOKİ’den 35 şehre dev müjde! Merkezi konumda bulunuyor: 302 arsa satışta!%25 peşinat 48 ay vade…

TOKİ’den 35 şehre dev müjde! Merkezi konumda bulunuyor: 302 arsa satışta!%25 peşinat 48 ay vade…

TOKİ vatandaşları hem konut hem de arsa sahibi yapmaya devam ediyor. 35 şehirde toplamda 302 arsa satışa çıkarılıyor. %25 peşinat ve 48 ay vade seçeneği ile satışa çıkarılan arsalar merkezi konumda bulunuyor. İşte TOKİ arsa satış detayları…

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), muhammen bedeli 13 milyar 549 milyon 165 bin 908 lira olan 302 arsayı satışa çıkardı. Türkiye genelinde 35 şehri kapsayan satışlar için %25 peşinat ve 48 ay vade seçeneği sunuluyor. 30 - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında açık artırma yöntemiyle satışı yapılacak arsalar için detaylar paylaşıldı. İşte TOKİ arsa satış detayları…

HANGİ İLLERDE ARSA SATIŞI YAPILACAK?

Türkiye genelinde yapılan konut satışlarının yanı sıra arsa satışlarıyla da adından söz ettiren TOKİ 35 şehirde arsa satışı için düğmeye bastı. Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Aydın, Muğla, Antalya, Adana, Mersin, Şanlıurfa, Ankara, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Sakarya, Yalova, Eskişehir, Gaziantep, Elazığ, Afyonkarahisar, Konya, Denizli, Kayseri gibi birçok şehirde gerçekleştirilecek arsa satışları kapsamında konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal ve kültürel tesis alanları ile birlikte akaryakıt istasyon alanları da yer almaktadır.

toki-arsa.jpg

AÇIK ARTIRMA NEREDE YAPILACAK?

302 arsa satışı için açık artırma yoluyla yapılacak satışlar 30-31 Ekim 2024 tarihinde saat 10.30'da TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Küçükçekmece/İstanbul ve Bilkent Otel ve Konferans Merkezi Çankaya/Ankara’da açık artırma ile satışı yapılacak. Katılımcılar çevrimiçi olarak da katılım sağlayabilecek.

toki-konutlari.jpg

ÖDEME DETAYLARI BE​​​​​​​LLİ

TOKİ kapsamında satışı yapılacak arsalar için %25 peşinat ve 48 ay vade seçeneği sunulmaktadır. Ödeme planını yatırımcılar için büyük bir avantaj sağlarken TOKİ'nin sunmuş olduğu fırsatlar konut ve ticaret projeleri için muhteşem fırsatları da beraberinde getiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN