TOGG'un hüngür hüngür ağlatan yeni modeli çıktı! Gözyaşları sel oluyor: Görenler "işte budur" dedi

TOGG'un hüngür hüngür ağlatan yeni modeli çıktı! Gözyaşları sel oluyor: Görenler "işte budur" dedi

TOGG’un T10F modeli ilk defa görücüye çıkarken vatandaşlar büyük bir coşku ile yeni modeli karşıladı. Yerli üretim arabayı görmek için festival alanına gelenler adeta gözyaşlarına boğuldu. İşte detaylar…

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un merakla beklenen sedan modeli T10F, Adana’da düzenlenen TEKNOFEST 2024 etkinliğinde ilk kez sergilendi. Hem tasarımı hem de teknik özellikleriyle dikkat çeken T10F, vatandaşlardan tam not aldı. Bazı izleyicilerin gözyaşlarına hâkim olamadığı bu anlar, yerli otomobile olan bağlılığı bir kez daha gözler önüne serdi.

yeni-proje-25.jpg

YERLİ OTOMOBİLİN YENİ YÜZÜ: T10F

T10F, daha önce tanıtılan T10X modelinin ardından, sedan kullanıcılarının beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlandı. RWD (standart menzil arkadan itiş), RWD (uzun menzil arkadan itiş) ve çift motorlu AWD (dört çeker) olmak üzere üç farklı teknik özellik sunan T10F, özellikle çift motorlu versiyonunda 0-100 km/s hızlanmasını yalnızca 4,6 saniyede gerçekleştiriyor. Ayrıca, bu versiyon 530 kilometreye varan menzil sunarak uzun yolculuklar için ideal bir seçenek oluşturuyor.

yeni-proje-26.jpg

Adana’da düzenlenen TEKNOFEST’te yoğun ilgi gören T10F, 2025 yılında önce Türkiye’de, ardından da Avrupa pazarında kullanıcılarla buluşması bekleniyor. Yerli otomobile olan ilgi, etkinliğe katılan vatandaşların duygusal anlarına da yansıdı. TOGG kullanıcısı Zeynel Abidin Topal, yeni modelin tanıtımında gözyaşlarına hâkim olamadı.

yeni-proje-27.jpg

"TENEKELERİN İÇİNDE GEZDİK"

Zeynel Abidin Topal, TOGG T10F hakkında duygu dolu açıklamalarda bulundu. “Bu araba yeni model. Çok güzel. Ben şu an TOGG kullanıcısıyım. Kullanıcılar memnun. Türk malı olduğu için tercih ettim” diyen Topal, eski günlerden bahsederek, “Biz neler gördük. Tenekelerin içinde gezdik. Araba alabilmek için sıralara girip beklerdik. Turgut Özal ve Recep Tayyip Erdoğan geldi, araba geldi. Bu yerli otomobilin yapılması ömre bedel. Ben ilk alanlardan biriyim. Gurur duyuyorum. Yapanlardan vesile olanlardan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

TOGG’un T10F modeli, sadece bir otomobil değil, aynı zamanda bir başarı hikayesinin ve milli bir duruşun sembolü olarak öne çıkıyor. Görenler ise bu yerli gururu “işte budur” diyerek yorumladılar. TOGG'un bu yeni modeli, Türk otomotiv sektöründe önemli bir dönüm noktası olmaya aday.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN