TOGG otomobil kullananlar dikkat! Şarj sırasında alev aldı, nedeni batarya değilmiş...

TOGG otomobil kullananlar dikkat! Şarj sırasında alev aldı, nedeni batarya değilmiş...

TOGG otomobil kullanıcılarını endişelendiren olay Şanlıurfa’da meydana geldi. Park halindeki Togg T10X aracı bir anda alev alırken şirketten yaşanan olayla ilgili açıklama geldi. İşte o yangının nedeni…

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde park halindeki Togg T10X aracının henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldığı görüldü. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürülen yangın, aracın kullanılmaz hale gelmesine yol açtı.

4 Ekim Cuma günü, kullanıcıların özel mülkünde meydana gelen yangın, kısa sürede kontrol altına alındı. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmaması sevindirici bir gelişme oldu. İtfaiye ekipleri, yangını söndürmek için gerekli önlemleri alırken, Togg'un yetkilileri de durumu yakından takip etti.

sanliurfada-togg-t10x-neden-yandi.jpg

TOGG’DAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili olarak Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'ndan yapılan açıklamada, yangının bataryadan kaynaklanmadığı belirtildi. Togg’un resmi açıklaması şu şekilde:

“Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 4 Ekim Cuma günü, kullanıcımızın özel mülkünde park halindeki T10X'de yangın meydana gelmiştir. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmamıştır.”

sanliurfada-togg-neden-yandi.png

DETAYLI İNCELEME BAŞLATILDI

Ayrıca, Togg'un açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Kullanıcımızla hemen iletişime geçilip, araç uzman ekiplerimizce incelenmek üzere Togg Gemlik Kampüsü'ne getirilmiştir. Yapılan ilk incelemede yangının bataryadan kaynaklanmadığı tespit edilmiştir. Konuyla ilgili detaylı teknik inceleme başlatılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Bu olay, elektrikli araçların güvenliği konusundaki tartışmaları yeniden gündeme getirdi. Şanlıurfa'da yaşanan bu yangın, Togg’un üretim süreçlerinde alınacak önlemler açısından önemli bir durum olarak değerlendiriliyor. Togg, kullanıcı güvenliğini ön planda tutarak konu hakkında gereken incelemeleri sürdürmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN