Sigaraya zam geldi mi? Tiryakileri yakacak fiyat listesi belli oldu: En ucuz sigara 69 lira oluyor...

Sigaraya zam geldi mi? Tiryakileri yakacak fiyat listesi belli oldu:  En ucuz sigara 69 lira oluyor...

Tiryakilerin ciğerini söndüren zamların ardı arkası kesilmiyor. Eylül ayı ile birlikte sigara fiyatlarına yeni bir zam daha yapılacağı ortaya çıkarken, yeni zammın ne zaman uygulanacağı merak ediliyor. İşte, yeni sigara zammı ile ilgili detaylar…

Eylül ayının ilk günlerinde, sigara fiyatlarına yönelik yapılacak zam gündeme geldi. Geçtiğimiz ay sigara gruplarına yapılan 4 ile 5 liralık zamların ardından, sigara tüketicileri “Sigara fiyatlarına ne zaman zam gelecek?, en ucuz ve pahalı sigara fiyatları kaç TL?, ve Eylül sigara zammı ne kadar olacak?2 gibi soruların cevaplarını aramaya başladı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesaplarından sigaraya yapılacak zam hakkında bilgi verdi.

EYLÜL AYINDA SİGARA FİYATLARINA NE KADAR ZAM GELECEK?

Erol Dündar, Eylül ayının ilk günlerinde sigaraya 3 ile 5 lira arasında bir zam yapılacağını duyurdu. Dündar, sosyal medya hesabında "Enflasyon düşüyor sözde ama eylül ayı içinde sigaraya 3 ile 5 lira arası bir fiyat geçişi olmasını bekliyoruz" şeklinde yazdı. TELE1'e verdiği röportajda ise, "Zammı eylül ayının içinde bekliyoruz. Tarih belli ama aksama olabilir diye tam tarih vermiyoruz. Bu ayın içinde 3-5 TL aralığında bir zam olacak. Eylül ayının ilk haftaları diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

sigaraya-zam-mi-geldi-1.jpg

ALKOL FİYATLARINA ZAM GELECEK Mİ?

Dündar, alkol fiyatlarına yönelik herhangi bir zam beklentisi bulunmadığını belirterek, "Alkole şu anda bir zam geçişi yok" şeklinde konuştu. Yani, alkol tüketicileri için herhangi bir fiyat artışı öngörülmemektedir.

EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA FİYATLARI NEDİR?

Sigara gruplarındaki fiyat güncellemeleriyle birlikte, en pahalı ve en ucuz sigara fiyatları şu şekilde sıralanıyor:

  • PM Sigara Grubu: En pahalı sigara 77 TL, en ucuz sigara ise 69 TL.
  • JTI Sigara Grubu: En pahalı sigara 78 TL, en ucuz sigara 64 TL.
  • BAT Sigara Grubu: En pahalı sigara 85 TL, en ucuz sigara 64 TL.
  • TT Sigara Grubu: En pahalı sigara 71 TL, en ucuz sigara 60 TL.
  • Imperial Tobacco Sigara Grubu: En pahalı sigara 77 TL, en ucuz sigara 62 TL.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN