Sigara söndürecek zam! Bir gruba daha zam geldi: ‘Bu gidişle 100 TL olacak’

Sigara söndürecek zam! Bir gruba daha zam geldi: ‘Bu gidişle 100 TL olacak’

Sigara fiyatlarına bir zam daha geldi! Sigara içenlere kötü haber! Hangi sigara grubuna zam geldi? Sigara ne kadar oldu? ‘Bu gidişle 100 TL olacak’ Fiyatlar uçtu, sigara söndürecek zam...

Yılbaşından bu yana peş peşe gelen sigara zamları tüketicilere isyan ettiriyor. Devamlı artış gösteren sigara fiyatlarına bir zam daha geldi. O gruptaki sigara fiyatları paket başı 5 TL arttı.

Ağustos ayının ilk haftasında sigara fiyatlarına yeni bir zam yapıldı. Özel Tüketim Vergisi'nin (ÖTV) artışı nedeniyle sigaraya zam haberleri kısa sürede gündem oldu. Philip Morris (PM) sigara grubuna yapılan zam dikkat çekti.

SİGARAYA PAKET BAŞI 5 TL ZAM

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Philip Morris (PM) sigara grubuna zam yapıldığını duyurdu. Dündar, "Hayırlı olsun PM sigara grubuna zam geldi. Paket başı 5 lira" ifadelerini kullandı.

SİGARA ZAMMI NE ZAMAN GEÇERLİ OLACAK?

Yeni zamla birlikte sigara fiyatlarında önemli değişiklikler oldu. Philip Morris sigara grubunun en pahalı sigarası 77 TL, en ucuzu ise 69 TL olarak belirlendi. Aybaş'ın paylaşımının ardından kullanıcılar "Yılbaşında bir paket sigara 100 TL olur bu gidişle" dedi.

Yeni fiyatlar bugün itibarıyla (5 Ağustos) geçerli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN