Piyasa bir anda karışacak! ABD'li yatırım kuruluşu açıkladı: O rakama fırlayacak

Piyasa bir anda karışacak! ABD'li yatırım kuruluşu açıkladı: O rakama fırlayacak

Dolar kurunu merak eden yatırımcılar için rakamlar geldi. ABD'li yatırım kuruluşu o rakamı işaret etti. Piyasanın bir anda karışacağı tahmini üzerine rakam vererek açıkladı. İşte o rakam...

Dolar kurundaki dalgalanmaların ardından beklenen tahminler paylaşıldı. ABD'li yatırım kuruluşu o rakamı işaret etti. Kritik sınırın altında yer alan kur hakkında çarpıcı ifadeler paylaşıldı. Peki, dolar kaç TL olacak? İşte tüm detaylar...

DÖVİZ TALEBİ ARTIYOR

Dolar kurunda yatırımcıların beklediği tahminler geldi. Milyonların beklediği açıklamanın ardından yabancı yatırımcıya tahvil satışlarının başladığı bilinirken, sıcak para girişi de azaldı. Söz konusu durum karşısında döviz talebi artarken, Kur Korumalı Mevduat (KKM) çıkışları yeni bir rekora gidiyor. Dolar tahmini sonrasında elinde TL olan vatandaş döviz bürolarına koşuyor.

bofa.webp

DOLAR KURU 12 TL OYNAYACAK

Dolar kuruna müdahaleler yapılmaya devam edilirken, ABD'li ünlü yatırım kuruluşundan yeni tahminler geldi. Bank Of America'nın açıklamalarına göre, Merkez Bankası faiz indirimine gitmesi halinde piyasdaaki dengeleri bozabilir. Dolar kurunda 12 liralık bir artış bekleyen kuruluş, doların 33 TL'den 45 TL'ye kadar yükselebileceğini öngörüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN