Özel'den 'yenidoğan çetesi' tepkisi: Soruşturma kime uzanırsa uzansın bu alçakların canına okunmalı

Özel'den 'yenidoğan çetesi' tepkisi: Soruşturma kime uzanırsa uzansın bu alçakların canına okunmalı

CHP lideri Özgür Özel, "yenidoğan çetesi" soruşturmasına ilişkin bu çetenin sağlık sistemini sömüren, bebek ölümlerine neden olan ve savcıları tehdit edebilen bir yapı olduğunu belirterek, soruşturmanın sonuna kadar gitmesi gerektiğini vurguladı. Özel, "Kime uzanırsa uzansın, bu alçakların canına okunmalı" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'daki çok sayıda bebeğin ölümüne neden olan "yenidoğan çetesi" soruşturmasına ilişkin, "Bu soruşturma nereye kadar gidiyorsa gitmeli, kime uzanıyorsa uzanmalı, para uğruna gözünü kan bürümüş bu alçakların canına okunmalıdır" değerlendirmesinde bulundu.

Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Sağlık sisteminin açıklarından yararlanarak çıkar sağlamak için kurdukları sistem ile yenidoğan bebeklerin sağlığını hiçe sayan, ölümlerine neden olan, savcıları dahi tehdit edebilen gözü dönmüş cani bir çeteyle karşı karşıyayız. Bu soruşturma nereye kadar gidiyorsa gitmeli, kime uzanıyorsa uzanmalı, para uğruna gözünü kan bürümüş bu alçakların canına okunmalıdır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN