Nihayet beklenen haber geldi! Elon Musk duyurdu: Tesla Roadster çıkış tarihi doğrulandı

Nihayet beklenen haber geldi! Elon Musk duyurdu: Tesla Roadster çıkış tarihi doğrulandı

Nihayet elektrikli otomobil tutkunlarının beklediği haber geldi! Elon Musk, Tesla Roadster'ın çıkış tarihini doğruladı! O tarihte geliyor...

Uzun zamandır beklenen an sonunda yaklaşıyor. Elon Musk, Tesla'nın yeni Roadster modelinin gelecek yıl üretimine başlayacağını bir kez daha doğruladı. Bu süper elektrikli araç, yıllar süren bekleyişin ardından nihayet yollara çıkmaya hazırlanıyor. İlk olarak 2017'de tanıtılan ve 2020'de üretime geçmesi beklenen Roadster'ın çıkışı birçok kez ertelendi. Ancak, bu kez işler ciddiye bindi. İşte detaylar...

TESLA ROADSTER: 2025'TE ÜRETİME BAŞLIYOR

Tesla Roadster 3 - Paul Tan's Automotive News

2017 yılında yeni Tesla Roadster'ın prototipi tanıtıldığında büyük bir heyecan yaşanmıştı. Ancak, aradan geçen yıllar boyunca araçla ilgili sessizlik hakim oldu. İlk olarak 2020'de üretime geçeceği söylenmişti, ardından 2021 dendi, derken 7 yıl geçti. Ancak, Elon Musk, son mali rapor toplantısında Roadster'ın mühendislik çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığını ve bazı güncellemelerin yapılacağını belirtti. Bu kez gerçekten olacak gibi görünüyor.

Musk, yılın başlarında yaptığı nadir açıklamalardan birinde, yeni nesil Tesla Roadster'ın yıl sonunda güncellenmiş bir modelle tanıtılacağını söyledi. Bu 7 yıllık tasarımın ardından gelen güncellenmiş model, 2025'te piyasaya sürülecek. Musk'a göre, bu araç "özel bir şey" olacak ve elektrikli araç dünyasında büyük bir etki yaratacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN