MG’den Mayıs müjdesi! Rakipleri çatır çatır çatladı! O modelde 150.000 TL destek

MG’den Mayıs müjdesi! Rakipleri çatır çatır çatladı! O modelde 150.000 TL destek

2023 yılında en hızlı büyüyen otomobil markası olarak karşımıza çıkan MG, Mayıs ayına özel herkese heyecanlandıracak kampanyaya imza attı. Herkesin altında MG göreceksiniz. Rakiplerini kıskandıracak avantajlı satış destekleri sürücülerin yüzünü güldürüyor. İşte MG HS modellerine özel indirimler...

İngiliz orijinli otomobil markası MG, Mayıs ayına özel indirimleri ile yüz güldürdü. HS modelinde sunduğu avantajlı kredi ve takas desteği ile müşterileri heyecanlandıran D otomobil markası Herkesin tercihi olacak. İşte MG HS modellerine özel indirimler...

MG’DEN DEV FIRSAT

Kendisine Özgün tasarımı yüksek donanım ve sınıf özellikleri ile birlikte araç sahiplerine heyecanlandıran MG, benzinli HS modeli için 1 milyon 339 bin TL'den başlayan takas ve indirimli fiyat fırsatı sunuyor. Mayıs ayında SUV model araç sahibi olmak isteyen herkesin dikkatinde olan kampanya Mayıs ayında 150.000 TL'lik takas desteği sunuyor.

mg-hs-1.jpg

150.000 TL için 12 ay vade ve %1,99 faizli kredi desteği sağlayan MG, yetkili satıcılarda ailesine yeni bir MG katmak isteyen sadık müşterilere vergi levhası bulunan iş yeri sahiplerine ve çeşitli meslek gruplarına özel avantajlar sunuyor. Stoklarla sınırlı Mayıs kampanyasını kaçırmak istemeyen soluğu yetkili bayilerde alıyor.

ÜSTÜN ÖZELLİKLİ GÜÇLÜ MOTOR

C-SUV segmentinde yer alan amiral gemisi HS model aracı için Euro NCAP yıldızlı güvenlik özellikleri sunan MG, sınıfında üstün boyutları ile dikkat çekiyor. Sessizlik kabini ve zengin donanım ile sınıf standartlarını katladıkça katlayan MG, benzinli modeli HS için Türkiye standartlarında 5 yıl 150.000 kilometre araç garantisi sunuyor.

mg-hs-arac.jpg

Satış ve servis ağı ile birlikte benzersiz bir satın alma süreci sağlayan MG, iddialı güçlü ve dinamik tasarımı ile sınıf farkı yaratıyor. Her iki donanım paketinde de standartları bulunan 12,3 inç boyutunda dijital gösterge paneli sağlayan MG, orta konsolda 10.1 inç boyutunda dokunmatik multimedya ekran sunuyor.

Tüm donanım seviyelerinde Standart sunulan donanımlar MG pilot sürüş destek teknolojisi ile birlikte çift bölgeli tam otomatik klima, navigasyon, 6 hoparlör, gelişmiş Bluetooth bağlantısı, Apple Carplay ve Android Auto, anahtarsız giriş ve çalıştırma, uzaktan kumandalı merkezi kilit yer alıyor.

hs-mg.jpg

MG HS’in “Comfort” donanım seviyesinde elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu ile birlikte ısıtmalı ve özel sportif ön koltuklar sunmaktadır. Dinamik kılavuzu geri dönüş kamerası gibi özellikleri ek olarak MG HS’in “Luxury” donanım versiyonunda panoramik açılır cam tavan, özel tasarım Bader marka deri-Alcantara koltuklar, elektrikli ayarlanabilir ön yolcu koltuğu, 64 renkli ambiyans aydınlatma, elektrikli bagaj kapağı, yükseklik ayarlı LED farlar ve 360° kamera gibi pek çok benzersiz özelliği de bünyesinde barındırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN