Maaş kartlarına yeni özellik! O bankanın kartını kullananlar ödemeyi bu şekilde yapabilecek

Maaş kartlarına yeni özellik! O bankanın kartını kullananlar ödemeyi bu şekilde yapabilecek

Kredi kartı ile yapılan alışverişlere getirilen taksit sınırlaması sonrası, o banka maaş kartları yeni özellik yükledi. Bu yenilikle birlikte o bankanın kartını kullananlar artık ödemelerini daha rahat bir şekilde yapacak. İşte detaylar…

Akbank, müşterilerine yeni bir finansal kolaylık sunarak, "Artı Para ile Öde" özelliğini duyurdu. Bu özellik sayesinde, Akbank Kart sahipleri, banka kartlarıyla yaptıkları alışverişleri taksitlendirme imkanı elde edecek. Özellikle maaş kartı kullanıcıları için büyük bir avantaj sağlayan bu uygulama, günlük finansal yönetimi daha pratik hale getirecek.

TAKSİTLENDİRME İMKANI İLE ESNEK ÖDEME SEÇENEĞİ

Artı Para ile Öde özelliği, Akbank müşterilerine 500 TL ve üzerindeki alışverişlerini Akbank Mobil uygulaması üzerinden taksitlendirme fırsatı sunuyor. Bu yenilik, müşterilere vadesiz hesaplarından yaptıkları harcamalarda alternatif bir ödeme seçeneği sunarak, nakit ihtiyaçlarını daha rahat bir şekilde karşılamalarına yardımcı olacak.

maas-kartlarina-yeni-ozellik-1.jpg

AKBANK’TAN YENİLİKÇİ ÇÖZÜM

Akbank Ödeme Sistemleri Bölüm Başkanı Yasin Mengüllüoğlu, bankanın müşterilerine yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam ettiğini belirtti. Mengüllüoğlu, “Artı Para ile Öde özelliğimiz sayesinde, müşterilerimizin alışverişlerini daha esnek hale getirerek finansal ihtiyaçlarını etkin bir şekilde yönetmelerine destek olmayı amaçlıyoruz” dedi. Bu yeni özellik, özellikle maaş kartı kullanıcıları için önemli bir ödeme kolaylığı sağlayarak, günlük finansal ihtiyaçların daha pratik bir şekilde yönetilmesine olanak tanıyacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN