İslam Memiş'ten gram altın için zirve seviye! Rakamı duyan kuyumcuya koşacak

İslam Memiş'ten gram altın için zirve seviye! Rakamı duyan kuyumcuya koşacak

İslam Memiş altın rekorun yaşanacağını belirterek yeni seviyeleri verdi. Elinde altın olanları sevindiren Memiş, direnç seviyelerin kırılması halinde yıl sonunu beklemeden o seviyelerin görüleceğini ifade etti. Peki 1 gram altın kaç TL olacak? İşte yeni gram altın seviyeleri

Kasım ayına hızlı bir giriş yapan gram altın 989 seviyelerinden 1000 lira üzerine çıktı. Piyasalarda yaşanan hareketlilik yatırımcıyı da düşündürmeye başladı. Yükselişlerin kalıcı olup olmadığı merak konusu olurken İslam Memiş'ten altın için sevindiren değerlendirme geldi.

altin-aa-1553624.jpg

ALTINDA SEVİNDİREN YÜKSELİŞ

Kasım ayının 2. haftasından itibaren altın yaşanacakları aktaran İslam Memiş, "Bizim bu hafta için takip edeceğimiz direnç seviyesi 1038 lira seviyesiydi. 1038 lira seviyesi kırıldıktan sonra yukarıda 1060 lira seviyesi var. Ondan sonra da 1090 seviyesi var." dedi.

GRAM ALTIN YIL SONUNU GÖRMEDEN O SEVİYEYE GELECEK

Bu direnç seviyelerinden sonra altının zirveye gideceğini kaydeden Memiş, "Daha sonraki süreçlerde 1100'lü rakamları konuşmaya devam edeceğiz. Beklediğimiz tarihi zirvelere yıl sonu gelmeden ulaşmış olacağız. Bunlar asıl beklediğimiz yükselişler değil. Sizlere bir sözüm vardı: 'Gram altın/TL fiyatı yurt içi piyasalarda 1200 lira seviyesini görmeden ben altın yükseldi demeyeceğim.'" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN