İslam Memiş böyle uyardı: Rekor düşüşe hazır olun! Özellikle bu alanda yatırım yapanlar yandı

İslam Memiş böyle uyardı: Rekor düşüşe hazır olun! Özellikle bu alanda yatırım yapanlar yandı

Yavaş yavaş fiziki paranın yerini almaya başlayan kripto paralarda son günlerde yaşanan yükseliş dikkat çekiyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, kripto para yatırımcılarına uyarılarda bulunarak "Sakın yapmayın" dedi. İşte detaylar...

Donald Trump'ın bitcoin için pozitif açıklamaları sonrasında pek çok uzman isim ABD seçimlerini Donald Trump'ın kazanması halinde bitcoinde rekor yükselişin başlayacağı açıklamıştı. Donald Trump'a düzenlenen suikast girişimi sonrasında bitcoin 57 bin dolardan 65 bin dolara kadar çıktı. Aynı şekilde Donald Trump altcoinide 6 dolardan 10 dolara kadar gerilemişti

ALTIN DÜŞTÜ BİTCOİN FIRLADI

Altın ve bitcoin tarafında Donald Trump'ın suikast olayı sonrasında sert yükseliş göstermişti. Ons altın 2 bin 463 dolara kadar çıkmıştı. Bu artışın ardından ons altın 2 bin 400 dolara kadar gerileme gösterdi. Bitcoin ise 65 bin dolara kadar geldiği görüldü. Anlık olarak bitcoin ise 66 bin dolar seviyesinden işlem görüyor.

İSLAM MEMİŞ: DİKKATLİ OLALIM

Finans piyasaları uzmanı İslam Memiş ise bitcoin için yatırımcıya dikkatli olunması gerektiğini söyleyerek rekor düşüş yaşanabileceğini söyledi. İslam Memiş , "Kripto paralarda işlem yapan arkadaşlar daha çok dikkatli olun. O balon patladığı zaman soluğu 55 bin dolarda alabilir. Bu noktada bitcoin yatırımcıları dikkatli olmalı" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN