Hükümetten asgari ücrete zam açıklaması! Milyonlarca çalışanın beklediği haber geldi

Hükümetten asgari ücrete zam açıklaması! Milyonlarca çalışanın beklediği haber geldi

Asgari ücrette ara zam tartışması yeniden gündeme taşındı. Milyonlarca çalışanın beklediği haber geldi. Hükümet asgari ücret zammı hakkında açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Asgari ücret gündeminde yeni bir açıklama geldi. Hükümetten gelen flaş açıklama, milyonlarca çalışanın gündeminde yer aldı. Peki asgari ücrete ara zam yapılacak mı? İşte beklenen açıklama...

ASGARİ ÜCRETTE FLAŞ AÇIKLAMA

Asgari ücrette ara zam tartışmasında yeni bir açıklama yapıldı. Milyonlarca işçinin merak ettiği zam sorusuna yanıt AK Parti'den geldi. Son iki yıldır asgari ücrette yapılan ara zammın bu yıl yapılıp yapılmayacağıyla ilgili konuya nokta koyuldu. TÜİK'in açıkladığı verilere göre açlık sınırının altına gerileyen asgari ücret konusunda birçok uzman zam beklentisini duyurdu. Emekli aylıklarına gelen zam sonrasında milyonların odağı olan asgari ücrette flaş açıklama geldi.

e6nbfd-x.jpg

ARA ZAM YAPILACAK MI?

Asgari ücrette ara zam konusuna değinen AK Parti Grup Başkanvekili Abbdullah Güler, herhangi bir çalışmanın yapılmadığını söyledi. Kamuoyunda bu tür beklentinin doğru olmadığını söyleyen Güler, kesin bir dille asgari ücrete ara zam yapılmayacağını duyurdu.

0x0-1684395861502.webp

EMEKLİ MAAŞLARINA DÜZENLEME

Emekli maaşlarındaki düzenleme konusuna da değinen Güler, "Bugün veya yarın emekli maaşlarına düzenlemeyle ilgili toplantı yapacağız. Ancak asgari ücretle ilgili ara zam çalışmamız yok. Böyle bir beklenti olmasın.” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN