Geçen hafta en fazla bunlar kazandırdı! Altın, dolar, borsa, euro... Onu alan parasına kar kattı

Geçen hafta en fazla bunlar kazandırdı! Altın, dolar, borsa, euro... Onu alan parasına kar kattı

Geçen haftanın en çok kazandıranları! Altı, dolar, borsa, euro... Onu alan parasına kar katıyor! İşte en çok kazandıran yatırım aracı...

Kapalıçarşı'da işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta yüzde 2,57 oranında artarak 2.595 liraya yükseldi. Aynı dönemde cumhuriyet altınının satış fiyatı da yüzde 3,13'lük bir artış göstererek 17.120 liraya çıktı.

ÇEYREK ALTIN VE DÖVİZ KURLARI

Reel efektif döviz kurunda Haziran'da artış - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Geçen hafta 4.150 lira olan çeyrek altının satış fiyatı, bu hafta 4.290 liraya yükseldi. Altın fiyatlarındaki bu artış, yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Döviz kurlarında da dikkat çeken yükselişler gözlemlendi. ABD doları bu hafta yüzde 0,69 değer kazanarak 33,1940 liraya çıkarken, Euro yüzde 1,15 artışla 36,2200 liraya yükseldi. Bu artışlar, döviz piyasasında hareketliliği artırdı.

EN ÇOK KAZANDIRAN "KIYMETLİ MADEN" FONLARI

Geçen hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? - Ekonomi Haberleri

Yatırım fonları bu hafta yüzde 0,40 değer kazandı. Emeklilik fonları ise yüzde 0,39 oranında artış gösterdi. Kategorilere göre değerlendirildiğinde, yatırım fonları arasında en yüksek kazancı yüzde 3,61 ile "Kıymetli Maden" fonları sağladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN