Emekliye dev promosyon teklifi! Zamla beraber yükseldi: O banka kapısını çalana 18 Bin TL promosyon veriyor

Emekliye dev promosyon teklifi! Zamla beraber yükseldi: O banka kapısını çalana 18 Bin TL promosyon veriyor

Emekli maaşlarına yapılan zam sonrasında emekliye dev promosyon teklifi geldi. O banka zamlarla birlikte promosyonu artırırken, 18 Bin TL vereceğini duyurdu…

AKP Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, 16 Temmuz Salı günü yaptığı basın toplantısında emekli maaşlarının 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltileceğini açıkladı ve bu düzenlemenin bu hafta mecliste onaylanmasının beklendiğini belirtmişti. Bunun ardından emekli maaşlarına yapılan zammın etkisiyle bankaların promosyon oranları da dikkat çekici bir şekilde artış göstermeye başladı.

YAPI KREDİDEN BÜYÜK PROMOSYON FIRSATI

Yapı Kredi, emeklilere yönelik sunduğu yeni promosyonlarla dikkatleri üzerine çekiyor. 31 Temmuz'a kadar maaşını Yapı Kredi'ye taşıyan ve üç yıl boyunca maaşını burada tutma taahhüdü veren emeklilere 18.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacak.

yeni-proje-10-001.jpg

PROMOSYON DETAYLARI

  • 10.000 TL'ye kadar maaş alanlara: 6.250 TL promosyon
  • 10.000 TL ile 15.000 TL arası maaş alanlara: 10.000 TL promosyon
  • 15.000 TL ile 20.000 TL arası maaş alanlara: 12.500 TL promosyon
  • 20.000 TL üzerinde maaş alanlara: 15.000 TL promosyon

yeni-proje-11-001.jpg

EK ÖDÜLLER VE ŞARTLAR

Maaşını taşıyan ve ek ödül taahhüdü veren emekliler, Yapı Kredi'nin mobil uygulamasını 2 ay içinde ilk kez kullanmaları durumunda 500 TL ek ödeme alma şansına sahip olacaklar.

DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU

Daha fazla bilgi için emekliler, Yapı Kredi'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirler.

Yapı Kredi'nin sunduğu bu avantajlı promosyon fırsatıyla ilgili detaylar için hemen harekete geçin ve size en uygun seçeneği değerlendirin!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN