Emeklilere maaş gibi promosyon geliyor! SGK uzmanı duyurdu: O rakamlara kadar çıkabilir

Emeklilere maaş gibi promosyon geliyor! SGK uzmanı duyurdu: O rakamlara kadar çıkabilir

Milyonlarca emekliyi sevindiren promosyon müjdesi duyuruldu. SGK uzmanı yaptığı açıklamada, rakam vererek tahminlerini paylaştı. Maaş gibi promosyon ödemelerini işaret etti. İşte promosyon tahminleri...

Emekli maaşlarına yapılan zam sonrasında, promosyon ödemeleri emeklilerin gündemine oturdu. SGK uzmanı promosyon tahminlerinde bulunarak rakam paylaştı. Promosyonların da artacağını söyleyerek, emeklilerin yüzünü güldüren rakamı söyledi. İşte o rakam...

SGK UZMANINDAN PROMOSYON TAHMİNİ

Temmuz ayında 16 milyon emeklinin maaşına zam yapıldı. Emekli maaşına gelen yüzde 24,73 oranındaki zam sonrasında, en düşük emekli maaşı da 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseliş gösterdi. Vatandaşlar maaş zammının yanı sıra promosyon zammını da merak etti. Promosyon ödemelerindeki zamma dair SGK uzmanından tahminler geldi. Yeni promosyon oranı konuşulurken, o rakama yükselmesi tahmin ediliyor.

s-g-k-uzmani-emin-yilmaz-1000x600.webp

PROMOSYONLAR O SEVİYEYİ GÖRECEK

Kamu Son Haber'e konuşan SGK Uzmanı Emin Yılmaz, emekli maaşlarıyla beraber promosyonlarda da artış olacağını açıkladı. Emeklilere müjdeli haberi veren Yılmaz, promosyon ödemelerinde yüzde 25'lik bir zam artışı olacağını öne sürdü. Emekli maaşıyla aynı oranda zam yapılacağını öngören uzman, "Minimum bankalarında promosyonlarda yüzde 25 artırılması gerekliliğini vurgularım” sözlerini kullandı.

Güncel promosyon ödemelerine göre, artışın ne kadar olacağı merak konusu oldu. Promosyonlarda yapılacak yüzde 25'lik bir zam sonrasında, ek kampanyalarla beraber 18 bin TL seviyelerine ulaşması öngörülüyor.

emeklilerden-intibak-mektubu-1lfq.webp

ZAM SONRASI PROMOSYON TAHMİNLERİ

Promosyonlarda yüzde 25 zam yapılması halinde, kampanya dışı ödemeler şu şekilde olması tahmin ediliyor;

  • İş Bankası: 15 bin TL promosyon
  • Akbank: 17 bin 500 TL promosyon
  • ING Bank: 17 bin 500 TL promosyon
  • Garanti BBVA: 17 bin 500 TL promosyon
  • Denizbank: 14 bin 500 TL promosyon
  • QNB Finansbank: 17 bin 500 TL promosyon
  • Yapıkredi: 17 bin 500 TL promosyon

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN