Elinde doları olan elektrik çarpmış gibi olacak! Dolar yasaklanıyor mu? İslam Memiş açıkladı

Elinde doları olan elektrik çarpmış gibi olacak! Dolar yasaklanıyor mu? İslam Memiş açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, hafta sonuna özel dolar, altın ve borsa ile ilgili önemli uyarılarda bulundu. Özellikle dolar biriktirenleri uyaran Memiş, korkulan senaryoyu açıkladı. Elinde doları olan elektrik çarpmış gibi olacak! Dolar yasaklanıyor mu? İslam Memiş bizzat açıkladı. Bunu yapan başını duvarlara vurur. İşte İslam Memiş dolar uyarısı...

Türkiye'de yaşanan ekonomik krizden dolayı çoğu kişi parasını Türk lirasında değil dolar veya altında tutmakta. Özellikle yatırımcıla paralarını dolarda tutarken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yeni bir uyarı geldi. Elinde doları olan elektrik çarpmış gibi olacak! Dolar yasaklanıyor mu? İslam Memiş açıkladı. Altın uzmanı İslam Memiş, doların yakında yasaklanabileceğini öne sürdü. Rezerv paranın yüzde 80’inin dolar olduğunu vurgulayan Memiş, ülkelerin dolardan uzaklaştığını belirtti.

ELİNDE DOLARI OLANLAR DİKKAT! DOLAR YASAKLANIYOR MU?

Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, tv100’deki köşesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Memiş, doların yasaklanabileceğini belirterek şunları belirtti. İslam Memiş, doların yok olmasından değil, yasaklanmasından bahsediyor. Dünyanın gözü Ortadoğu’da; herkes savaş bekliyor. Memiş, kısa vadede çatışmaların ardından uzlaşmanın geleceğini belirtiyor. Ancak, 2030’a kadar gerçek bir savaş bekleniyor. Büyük Sıfırlama için bu savaşın gerektiğini söylüyor. Çoğu ülkenin dolardan uzaklaştığına dikkat çekiyor. ABD’nin doları bir silah gibi kullandığını belirtiyor. Memiş, rezerv paranın %80’inin dolar olduğunu vurguluyor.

yeni-proje-2024-08-03t124604-241.jpg

İSLAM MEMİŞ RESMEN AÇIKLADI...

Rusya, Çin, Kore, Türkiye gibi ülkelerin kendi yerel paralarıyla ticarete başladığını ifade ediyor. Ülkelerin dijital paralarını hazırladığını ve bu sürecin yakında açıklanacağını öne sürüyor. Eski ABD Başkanı Trump’ın Bitcoin çıkışına da dikkat çekiyor. Savaş gerginliği sürerken, ülkeler arasındaki düşmanlık gizlenmiyor. Dost-düşman ayrımının netleşeceğini belirtiyor. Ticaret ve para çeşitlerinin de değişeceğini söylüyor. İran, Çin, Kore, Rusya gibi ülkelerin doları yasaklayabileceğini iddia ediyor. Memiş, dolar endeksinin değer kaybetmeye başladığını ekliyor.

yeni-proje-2024-08-03t124548-654.jpg

Merkez bankalarının neden çılgınlar gibi altın stokladığını soruyor. Memiş, aklı olanın altın alıp kenara koyması gerektiğini söylüyor. Merkez bankalarının hazırlık yaptığını belirterek, bireylere de hazırlık yapmaları çağrısında bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN