Doğalgaz zammı sonrası müjde! Binlerce aileye ısınma yardımı: Ücretsiz dağıtımlar başladı

Doğalgaz zammı sonrası müjde! Binlerce aileye ısınma yardımı: Ücretsiz dağıtımlar başladı

Kış gelmeden yardımlar gelmeye başladı. Doğalgaza gelen zam sonrasında ısınma yardımı müjdesi geldi. binlerce aileye verilecek ısınma yardımı kapsamında ücretsiz dağıtımlar başladı. İşte tüm detaylar...

Doğalgaz tarifelerine gelen zam sonrasında, ısınma yardımı adı altında binlerce aileye destek verilecek. Kış mevsimine girmeden ücretsiz dağıtımlara başlandı. Bu kış üşüme derdiniz olmayacak. İşte tüm detaylar...

1,6 MİLYON AİLEYE DAĞITILACAK

Binlerce aileye verilecek ısınma yardımı detayları, Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Kurumu tarafından duyuruldu. Yazılı açıklamalara göre, Türkiye'nin en uzun soluklu ve kapsamlı sosyal sorumluluk projesi 1,6 milyon aileye destek olacak. TKİ koordinasyonunda yapılan yerli linyit kömür sevkiyatında kömür dağıtımlarından milyonlarca aile faydalanacak. 22 yıldır devam eden bu proje kapsamında, bu yıl 1,4 milyon kömür dağıtımı yapılacak.

cevher-komur-biyolojik-yakitlar-ve-gubreler-gorsel-denetim-hizmetleri.jpg

DAĞITIM İŞLEMLERİ BAŞLADI

Kış mevsimine yetişmek amacıyla, kömürlerin teslimatı temmuz ayında başladı. Vatandaşlar soğuk kış günlerini sıcak bir şekilde geçirecek. Dağıtım işlemlerinin kasım ayının sonuna kadar tamamlanması öngörülüyor.

2023 yılında başlayan bu hizmette 81 il ve 980 ilçede dağıtım yapıldı. Toplamda 36 milyon ton ısınma amaçlı torbalı kömür dağıtılırken, dağıtımlardan her yıl yaklaşık olarak 2 milyon aile faydalandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN