Çiftçiler dört gözle bekliyordu! Müjde başkandan geldi: Mazot desteği tarihi erkene çekildi

Çiftçiler dört gözle bekliyordu! Müjde başkandan geldi: Mazot desteği tarihi erkene çekildi

Ekonomik kriz ve artan fiyatlar çiftçinin de cebine vurgun yapıyor. Rakamları yetişmekte zorlanan çiftçinin yardımı ise destekler koşuyor. Uzun süredir beklenen mazot desteği için sevindiren açıklama geldi. Ödemeler erken bir tarihte yapılacak. İşte tüm detaylar…

Çiftçiler için büyük bir öneme sahip olan destek ödemeleri için açıklamalarda peş peşe geliyor. Belediye bünyesinde yapılan mazot desteği ödemeleri için açıklama Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den geldi. Mazot desteğinin erken bir tarihe alındığını belirten Fatma Şahin herkesin yüzünü güldürdü.

ÖDEMELER ERKEN YAPILACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2024 yılında gerçekleştirilecek mazot desteğinin Çiftçilere erken tarihte ödenmesi konusunda karar aldıklarını duyurdu. Başkan Şahin aldığı bu karardan oldukça memnun olduğunu belirterek çiftçilere verilen desteklerin önemine değindi. Tarım alanında verimliliğin arttırılması ve üreticilerin üretim olanaklarına katkı sağlanması için çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Şahin, Nizip ilçesindeki kırsal mahallelerde üreticilerle bir araya geldi.

Çiftçilerden mazot desteği için Başkan Fatma Şahin'e teşekkür - Gazete Rize / Rize Haber / Son Dakika Rize Haberleri

Üreticilere sağlanan mazot, aşılama, yem, sulama, fide, fidan ve tohum yardımlarının önemli olduğu belirtilirken isteklerinde hızlı bir şekilde değerlendirilmesi Nizip'teki çiftçileri de sevindirdi.

ÇİFTÇİLERE NEFES ALDIRIYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, üreticileri tek tek ziyaret ederken ödemelerin sadece mazot desteği ile sınırlı kalmayacağını her alanda ihtiyaçları karşılamaya yönelik çalışmaların sürdürüleceğini aktardı. Bu tür desteklerin tarımsal faaliyetlerin devamlılığı açısından son derece önemli olduğunu belirten Başkan Şahin tarıma ve çiftçilere verilen önemi her seferinde belli ediyor.

Fatma Şahin Kişisel Web Sitesi

Tarıma ve çiftçilere verilen desteklerin son derece yararlı olduğunu belirten çiftçiler ise ödemeleri memnuniyetle karşılıyor. Çiftçiler belediye tarafından sağlanan mazot desteğinden memnun olduğunu belirterek çoğu çiftçinin mazot parası bulamadığını ve bu nedenle zorluk çektiğini aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN