Bu senenin en kara ayı olacak! İslam Memiş tarih verip uyardı: "Nakitin yetişmediği bir ay olacak"

Bu senenin en kara ayı olacak! İslam Memiş tarih verip uyardı: "Nakitin yetişmediği bir ay olacak"

Bu senenin en kara ayı olacak! Finans Analisti İslam Memiş, yatırımcıları tarih vererek uyardı: "Nakitin yetişmediği bir ay olacak" diyerek sinyal verdi...

Altın piyasalarının tanınmış ismi İslam Memiş, Temmuz ayında hem çalışanlar hem de tatilciler için zor bir dönem yaşandığını belirterek, Ağustos ayında durumun daha da kötüleşebileceği uyarısında bulundu. "Ağustos, Temmuz'u aratacak" şeklindeki açıklamasıyla dikkat çeken Memiş, nakit sıkıntısının bu dönemde daha belirgin hale gelebileceğini ifade etti.

NAKİT AKIŞINA DİKKAT: HAZIRLIK YAPIN

Başvurana 7 bin 500 TL nakit veriliyor! Dikkat: Süre sınırı bulunuyor - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

İslam Memiş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, mevcut ekonomik koşullarda nakit akışının yetersiz kalabileceğine dikkat çekti. "Ona göre hazırlık yapılmalı, son dakikaya bırakılmamalı" diyerek bireylere ve yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Memiş, alacaklara güvenmenin riskli olduğunu ve bu durumun zor durumda kalınmasına neden olabileceğini belirtti.

Editörün notu: Haberde yer alan değerlendirmeler yalnızca bilgi amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN