Bu otomobilleri alanın kafası da cebi de rahat ediyor! 2024'ün en iyi otomobilleri...Bu listeye bakmadan almayın

Bu otomobilleri alanın kafası da cebi de rahat ediyor! 2024'ün en iyi otomobilleri...Bu listeye bakmadan almayın

Araba almayı planlayanlar ve hangi modeli seçeceği konusunda kararsız kalanlar için 2024 yılının en çok tercih edilen araba modellerini sıraladık. Bu otomobilleri tercih edenin kafası resmen rahat ediyor. İşte 2024’ün en iyi otomobil modelleri…

Otomobil piyasasında son dönemde yaşanan fiyat düşüşleri ve markaların yılsonu kampanyaları, yeni bir araç almayı düşünenleri harekete geçirdi. ABD'de yapılan kapsamlı araştırmalara göre, 2024 yılının en iyi otomobilleri belirlendi. Performans, güvenlik ve maliyet gibi kriterler dikkate alınarak oluşturulan bu liste, araç alıcılarına önemli bir rehber sunuyor.

yeni-proje-34.jpg

Ekonomim’de yer alan habere göre, ABD merkezli US News tarafından yapılan değerlendirmeler, 2024'ün en iyi otomobillerini ortaya koydu. Sürüş deneyimi, konfor, dayanıklılık ve güvenlik gibi unsurları öne çıkan araçlar, fiyat, bakım ve maliyet gibi ek faktörlerle birlikte analiz edildi. İşte her segmentte en iyi modellerin yer aldığı liste!

yeni-proje-35.jpg

PERFORMANS VE GÜVENLİKTE ZİRVEYE OYNAYAN MODELLER

Otomobil piyasasındaki fiyat dalgalanmaları ve yılsonu kampanyaları, araç alım kararlarını etkilemekte. US News'ün yaptığı kapsamlı değerlendirmeye göre, 2024'ün en iyi otomobilleri sürüş deneyimi, konfor, dayanıklılık ve güvenlik kriterlerine göre belirlendi. Ayrıca, fiyat ve bakım maliyetleri de dikkate alınarak her segmentte en iyi araçlar sıralandı. Bu liste, otomobil alıcıları için değerli bilgiler sunarak, doğru seçim yapmalarına yardımcı oluyor.

yeni-proje-36.jpg

İŞTE 2024’ÜN EN İYİ OTOMOBİL MODELLERİ

En iyi kompakt otomobil:

Honda Civic

En iyi hibrit araba:

Hyundai Elantra Hibrit

En iyi D segment araba:

Honda Accord

En iyi kompakt SUV:

Hyundai Tucson

En iyi elektrikli SUV:

Hyundai Ioniq 5

En iyi hibrit SUV:

Kia Sportage Hibrit

En iyi minivan:

Honda Odyssey

En iyi plag-in hibrit SUV:

Kia Sportage Plug-In Hibrit

En iyi 2-row SUV:

Honda Passport

En iyi 3-row SUV:

Kia Telluride

En iyi alt kompakt SUV:

Kia Soul

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN