Bu kez altını doları değil onu tavsiye etti! Her bütçeye uygun yatırım: "1 Milyon liram olsa yüzde 75'i ile onu alırdım"

Bu kez  altını doları değil onu tavsiye etti! Her bütçeye uygun yatırım: "1 Milyon liram olsa yüzde 75'i ile onu alırdım"

Elinde bir miktar birikmişi bulunan en karlı yatırım araçlarını araştırırken uzman isimlerden açıklamalarda gecikmiyor. Ne altın ne de dolar bu seferki yatırım bambaşka olacak. Her bütçeye uygun yatırım aracını açıklayan uzman isim, “ 1 milyon liram olsa %75'i ile onu alırım” açıklamasında bulundu. İşte herkesin yatırım yapmak isteyeceği o araç…

Piyasalardaki hareketli süreç devam ederken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırım araçları için sürpriz bir açıklamada bulundu. Yatırım tavsiyelerinde çoğunlukla gram altına işaret eden Memiş, bu kez bilinenin aksine bir yatırım tavsiyesi ile gündeme bomba gibi düştü. “Kesinlikle alırım” diyerek o emtiayı açıkladı. İşte herkesin yatırım yapmak isteyeceği o araç…

İSLAM MEMİŞ'TEN YATIRIM TAVSİYESİ

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş güncel açıklamaları ile en çok takip edilen isimler arasında yer alıyor. Borsa İstanbul 100 endeksinin 8886 puanda olduğuna dikkat çeken uzman isim %1 yükseldiğini belirtti. Memiş, dolar kurunun ise 32,68 TL'dir güçlü duruşunu sergilemeye devam ettiğinin altını çizdi.

islam-memis.jpg

En fazla getiri sağlayan enstrümanın mevduat faizi olduğunu( %60) ifade eden İslam Memiş, ons altının 2186 dolarda 2125 - 2225 dolar bant aralığında olduğunu belirtti. İslam Memiş gram altının ise 2412 lira da olduğunu belirterek 2.470 TL seviyesine yükselebileceğini işaret etti.

1 MİLYON TL PARAM OLSA…

Memiş elinde 1 milyon TL'si bulunması durumunda %50'sini gram altına, %50'sini 000 3000-3.500 TL kadar gram altın yükselişi için bekleyeceğini aktardı. Elinde bir milyon TL'si bulunması durumunda parasının %75'ine Gümüş alacağını sözlerine ekleyen Memiş, gümüşe yatırım yapılması tavsiyesinde bulundu.

altin-gumus.jpg

Gümüşü tavsiye etme nedenini de açıklayan İslam Memiş, gümüşün gram fiyatının ons fiyatına göre oldukça ucuz olmasının ve gümüş altın rasyosunun yüksek olması olduğunu aktardı.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN