Araba alacaklar dikkat 3 gün kaldı! İşte eylül ayının en uygun sıfır otomobil kampanyaları

Araba alacaklar dikkat 3 gün kaldı! İşte eylül ayının en uygun sıfır otomobil kampanyaları

Araba alacaklar için fırsat! Yalnızca 3 gün kaldı! İşte eylül ayının en uygun fiyatlı sıfır otomobil kampanyaları...

Son dönemde hızla yükselen kredi faiz oranları, sıfır araç almayı planlayan vatandaşları zor durumda bırakıyor. Otomobil markalarının sunduğu kampanyalar ise sektörün canlılığını korumaya yetmiyor. Ancak, sıfır otomobil piyasasında 1 milyon TL altındaki modeller hala yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Yüksek faiz oranlarına rağmen, bütçesini aşmadan araç sahibi olmak isteyenler için Eylül ayında en uygun fiyatlı sıfır otomobiller listesi dikkat çekiyor. İşte 1 milyon TL’nin altında satılan modeller:

1. Hyundai i10 1.2 MPI 79 PS Jump + Nav. (Manuel Benzinli)

Fiyat: 960.000 TL
Kompakt tasarımı ve ekonomik motoruyla öne çıkan Hyundai i10, şehir içi kullanımlar için tercih edilen modellerden biri. Küçük boyutlarına rağmen, iç mekân konforu ve donanım özellikleriyle cazip bir seçenek sunuyor.

Hyundai i10 - Teknik ve Donanım | Hyundai Türkiye

2. Fiat Egea 1.4 Fire 95 HP (Manuel Benzinli)

Fiyat: 989.900 TL
Fiat'ın popüler sedan modeli Egea, geniş iç hacmi ve yakıt tasarrufuyla ailelerin tercih ettiği araçlar arasında yer alıyor. Egea, uygun fiyatı ve dayanıklılığıyla da dikkat çekiyor.

Fiat Egea dizel mi benzinli mi daha mantıklı iyi olur?

3. Citroen C3 1.2 PureTech 83 HP (Benzinli)

Fiyat: 988.000 TL
Şehir içi kullanımlarında yakıt tasarrufu ve dinamik sürüş özellikleriyle öne çıkan Citroen C3, şık tasarımıyla genç sürücülerin ilgisini çekiyor. Ayrıca fiyat performans dengesiyle sıfır araç almak isteyenler için cazip bir alternatif.

2021 Citroen C3 1.2 PureTech (83 Beygir) Manuel Feel Özellikleri - arabavs.com

4. Opel Corsa 1.2 75 HP (Manuel Benzinli)

Fiyat: 1.075.900 TL
Kompakt ve pratik bir hatchback olan Opel Corsa, şehir içi kullanımda sunduğu çeviklik ve yakıt ekonomisiyle biliniyor. Fiyatı 1 milyon TL'nin üzerinde olsa da birçok kişi tarafından hala tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

Eylül ayının en ucuz otomobilleri listesi: İşte 1 milyon liranın altına satılan sıfır araçlar 4

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN