Yeni doğan 6 bebeği bilerek öldüren hemşirenin akıbeti belli oldu! Ülke tarihinin en fazla bebek öldüren seri katili oldu

Yeni doğan 6 bebeği bilerek öldüren hemşirenin akıbeti belli oldu! Ülke tarihinin en fazla bebek öldüren seri katili oldu

7 bebeği öldürmek ve 6 bebeği de öldürmeye teşebbüs etmekten hüküm giyen hemşirenin mahkeme kararını bozdurma girişiminde karar çıktı. İşte detaylar...

İngiltere'nin Chester kentindeki bir hastanende çalışan yenidoğan hemşiresi Lucy Letby, 7 bebeği öldürmek ve 6 bebeği de öldürmeye teşebbüs etmekten aldığı mahkumiyet kararını bozdurma girişimini kaybetti.

Lucy Letby, 2024 Nisan ayındaki duruşmada hakimin yargılama sırasında yaptığı başvuruları yanlışlıkla reddettiğine dair 4 temyiz gerekçesi öne sürmüştü.

2024 Mayıs ayında görülen duruşmada Temyiz Mahkemesi, Lucy Letby'nin temyiz başvurusunun reddedildiğini açıkladı. Yasal nedenlerden dolayı daha fazla ayrıntı verilmedi.

Medyatava'da yer alan habere göre, Lucy Letby, önümüzdeki ay Manchester Crown Court'te cinayete teşebbüs suçundan yeniden yargılanacak.

2023/08/21/bebekleri-olduren-hemsire-lucy-letby.jpg

NE OLMUŞTU?

İngiltere'de Lucy Letby adlı hemşire, yenidoğan ünitesinde 7 bebeği öldürmekten suçlu bulundu. Lucy Letby, ülkenin modern tarihinde en fazla bebek öldüren seri çocuk katili oldu.

33 yaşındaki hemşire ayrıca 6 bebeği de öldürmeye teşebbüs etmekten suçlu bulundu.

1 yıl içinde söz konusu yenidoğan ünitesinde 13 ölüm yaşandı ve bu ölümlerin her birinde Lucy Letby nöbetteydi.

2023/08/21/lucy-letby-kimdir.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN