Yahudi asıllı Arjantinli aktör Norman Briski: Gazze asla yenilmeyecek

Yahudi asıllı Arjantinli aktör Norman Briski: Gazze asla yenilmeyecek

Yahudi asıllı Arjantinli ünlü oyuncu Norman Briski, ülkenin en prestijli ödül töreni olan Martin Fierro Film Ödülleri'nde yaptığı konuşmayla dikkat çekti. Briski, ödülünü alırken İsrail'in saldırılarına maruz kalan Gazze'ye destek olduğunu belirterek, "Gazze asla yenilmeyecek" dedi.

Arjantin'in en önemli sinema ödüllerinden biri olan Martin Fierro Ödülleri'nde beklenmedik bir konuşma yaşandı. Yahudi asıllı Arjantinli oyuncu Norman Briski, ödülünü alırken siyasi bir mesaj verdi. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınayan Briski, "Gazze, Gazze, Gazze. Gazze asla yenilmeyecek" diyerek büyük alkış topladı.

Briski, konuşmasında sadece Gazze'ye destek vermekle kalmadı, aynı zamanda Arjantin sinemasındaki sorunlara da değindi. "Söylediklerime dikkat edin, bugün üzerime çok parfüm sıktım, şu anda bizi alkışlayanların yanında, sessizliğe gömülen insanlar da var. Bizler sinemanın endüstrisi değiliz, bilakis kahramanlarıyız" diyerek meslektaşlarına seslendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN