Trump'ın yeğeni Harris'i destekliyor: Bunamaya başladı delilik yayıyor

Trump'ın yeğeni Harris'i destekliyor: Bunamaya başladı delilik yayıyor

ABD seçimlerine doğru geri sayım devam ederken Demokratların adayı Kamala Harris, rakibi Cumhuriyetçi aday eski Başkan Donald Trump'la arayı aşıyor. Trump ailesi ise fire verdi. Trump'ta ailesindeki bunama geçmişiyle örtüşen işaretler gördüğünü söyleyen yeğeni Fred Trump III, eski başkanı 'delilik yaymakla' suçladı.

ABD'nin eski başkanı ve 5 Kasım'da düzenlenecek seçimlerde Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump'ın yeğeni, amcasının ailesindeki bunama geçmişiyle örtüşen işaretler gösterdiğini söyledi. Aile üyelerinde rastlanan demans hastalığından bahseden Fred Trump III "Donald'ın ablası, teyzem Maryanne'de ne gördüğümü biliyorum. Doktor değilim, öyleymiş gibi de davranmıyorum. Sadece, her iki büyükbabamdan da (demansın) uyarı işaretlerini biliyorum" dedi.

Fred Trump Tells You Everything There Is to Know About DonaldFred Trump ve Donald Trump

'OFİSİNE GİREN HERKES, ÇIKTIĞINDAN FARKLI GÖRÜNÜYOR'

Eski başkanı 'delilik yaymakla' suçlayan yeğeni, Donald Trump'ın kampanya konuşmalarında tek bir metne sadık kalamadığını söyledi. Trump'ın 'daha yaşlı göründüğünü' de dile getiren Fred Trump III, şöyle devam etti: "Başkanlık ofisine giren herkes, dışarı çıktığından farklı görünüyor." Yeğen Fred, geçtiğimiz haftalarda amcasının Beyaz Saray'daki rakibi Kamala Harris'i desteklediğini açıklamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN