Trump'a yönelik 3. suikast girişimi engellendi

Trump'a yönelik 3. suikast girişimi engellendi

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'a yönelik üçüncü suikast girişimi, Coachella Vadisi'ndeki miting alanı yakınında sahte pasaport taşıyan silahlı bir kişinin polis tarafından durdurulmasıyla engellendi.

ABD’de yaklaşan başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti'nin adayı olan eski Başkan Donald Trump’a yönelik bir suikast girişimi daha önlendi.

Olay, California eyaletinin Riverside County bölgesindeki Coachella Vadisi'nde düzenlenen bir miting sırasında yaşandı. Trump'ın miting alanında olduğu esnada, güvenlik güçlerinin şüpheli bir kişiyi durdurduğu saldırıyı son anda engellendiği açıklandı.

ŞERİF: MUHTEMELEN BİR SUİKAST GİRİŞİMİNİ DAHA ÖNLEDİK

Riverside County Şerifi Chad Bianco, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Yerel polis ekipleri, mitingin dışında sahte pasaport taşıyan silahlı bir kişiyi fark ederek durdurdu. Bu müdahale, muhtemel bir suikast girişimini engellemiş olabilir" ifadelerini kullandı.

Yakalanan şüphelinin, miting alanına yaklaşık 1,6 kilometre mesafede bulunduğu ve üzerinde dolu bir av tüfeği, tabanca ile mermi dolu şarjörlerin ele geçirildiği belirtildi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN