Tom Cruise Olimpiyat'ın kapanış töreninde paraşütle atlayacak

Tom Cruise Olimpiyat'ın kapanış töreninde paraşütle atlayacak

Hollywood'un aksiyon yıldızı Tom Cruise, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda unutulmaz bir an yaşatmaya hazırlanıyor. Oyuncunun, oyunların kapanış töreninde oldukça "gizli" tutulan bir gösteriyle seyircilerin karşısına çıkacağı öğrenildi. Gösterinin detayları henüz tam olarak açıklanmasa da, Tom Cruise'un kendine özgü aksiyon dolu tarzını Olimpiyatların büyülü atmosferiyle birleştireceği düşünülüyor. Bazı kaynaklar, Cruise'un gösteri sırasında paraşütle atlayabileceği yönünde iddialarda bulunuyor

Hollywood'un aksiyon yıldızı Tom Cruise, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın kapanış töreninde unutulmaz bir an yaşatmaya hazırlanıyor. NTV'nin People'dan aktardığına göre, Cruise aylardır bu özel gösteri için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Cruise, 11 Ağustos'ta yapılacak kapanış töreninde Fransa Stadyumu'nun tepesinden paraşütle inerek gösterisine başlayacak.

GazeteDuvar'ın haberine göre, stadyumun sahasına iniş yapan Cruise, daha sonra Olimpiyat bayrağını alarak 2028 Olimpiyat Oyunları'nın ev sahibi şehri Los Angeles'a götürecek.

Cruise, özel olarak hazırlanmış bir uçakla havalanarak, Hollywood tabelasının üzerine iniş yapacak. Bu etkileyici sahne, törenin en unutulmaz anlarından biri olacak.

GÖSTERİNİN FİKİR BABASI TOM CRUİSE

Bu eşsiz gösteri fikri, Tom Cruise'a ait. Cruise, bu fikrini Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile paylaşarak onay aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN