Rus helikopter 22 yolcusuyla birlikte kayıp

Rus helikopter 22 yolcusuyla birlikte kayıp

Kamçatka'da, 22 kişi taşıyan bir Rus Mi-8T helikopteri kayboldu. Vachkazhets yanardağı yakınlarından kalkan helikopter, planlanan zamanda rapor vermedi. Yetkililer durumu araştırıyor.

Rusya'nın Kamçatka Yarımadası'nda 22 kişiyi taşıyan bir Mi-8T helikopteri kayboldu. Federal hava ulaştırma kurumunun ön verilerine göre, helikopter Vachkazhets yanardağı yakınlarındaki bir üsten kalkış yaptı.

Ancak yerel saatle 04.00'te rapor vermesi gereken helikopterden hiçbir sinyal alınamadı. Mürettebatın rapor vermemesi üzerine yetkililer, helikopterin akıbeti hakkında endişelenmeye başladı ve bir soruşturma başlattı. Helikopterde üç mürettebat üyesi ve 19 yolcu bulunduğu belirtiliyor. Arama çalışmaları devam ederken, yetkililer kayıp helikopterin izini sürmeye çalışıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN